Andrew Tate 7777
Life

Iată pozele de pe OnlyFans ale polițistei lui Andrew Tate! Cu aceste imagini genera milioanele de dolari

Luana Radu, fostă polițistă la Secția 7 din Capitală și complicea lui Andrew Tate, nu se ocupa doar de gestiunea afacerii celor doi. Ea producea bani grei pe OnlyFans și își făcea reclamă peste tot

Astfel că imaginile fierbinți cu Luana au împânzit toate rețelele sociale, inclusiv LinkeIn, platforma profesioniștilor.

Abonamentul de 30 de euro pe lună la profilul ei a generat venituri fantastice, Andrew Tate declarând la un moment dat că reușea să scoată și un milion de euro lunar doar din aceste activități.

Luana Radu știa cum să-și agite admiratorii
Andrew Tate
Nu trecea zi fără ca fosta polițistă să nu-și arate trupul în diverse ședințe foto. E drept, are un corp atrăgător și puțini i-ar fi putut rezista. Acesta este, probabil, și motivul pentru care Andrew Tate a decis să o mute pe Luana în vila sa din Voluntari și să-i dea și o parte din afacere pe mână.
Andrew Tate
Totodată, procurorii o suspectează pe Luana Radu că și-ar fi depășit „atribuțiile” de model de videochat și a luat parte la sechestrarea și abuzarea mai multor fete.
7
Ea a ajuns marți, la ora 10:00, la DIICOT, unde a fost audiată și i-a fost percheziționat informatic telefonul. Ea a fost supranumită de presă „îngerul” fraților Tate, pentru cunoștințele pe care le avea după ce a absolvit Academia de Poliție și după ce a lucrat, câțiva ani, în domeniu.
09
>După arestarea fraților Tristan și Andrew Tate, pentru viol și trafic de persoane, o serie de detalii picante ies la iveală. Bunăoară, faptul că peste 100 de femei l-au vizitat pe Andrew Tate în ultimul an în speranța ca vor avea o relație cu el (lover boy).7

blank
blank