Life

Iată ce ii plictiseste pe barbati in pat

 2 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

Barbatii sunt genul de persoane care se plictisesc extrem de repede atunci cind vine vorba de sex . Sunt ca niste copii carora tot timpul trebuie sa le mentii treaza atentia. Cu acest gen de persoane, spontaineitatea si surprizele trebuie sa fie prezente mereu in viata de cuplu. Iata cateva sfaturi pentru a evita acele lucruri de care se plictisesc barbati in pat.

Pijamaua banala
Nu iti astepta niciodata iubitul acasa imbracata in pijamaua ta banala, dar confortabila. Incita-i privirea cu o lenjerie sexy, care sa iti scoata in evidenta trupul si la care sa viseze mereu cu ochii deschisi. Asadar, pentru o perioada, uita de lenjeria montona si banala.

Aceeasi pozitie
Surprinde-ti iubitul de fiecare cu o pozitie noua in pat. Domina-l, preia initiativa si arata-i ca poti fi mereu surprinzatoare. Barbatii urasc femeile monotone in pat, care mereu se asaza in aceeasi pozitie si asteapta ca partenerii sa depuna tot efortul.

Sexul oral mecanic
Sexul oral este foarte important pentru barbati. Astfel, chiar daca nu iti convine, trebuie sa inveti sa faci cu pasiune si acest gest pentru iubitul tau. Masculii se incita enorm in timpul sexului oral, de aceea trebuie de fiecare data sa il surprinzi cu o pozitie noua si sa incerci sa il satisfaci pe deplin.

Lipsa pasiunii
Daca vrei ca iubitul tau sa te adore si sa te doreasca numai pe tine, incearca sa pui pasiune atunci cand faceti sex. Gemetele, imbratisarile si saruturile apasate il vor excita si il vor face sa se simta dorit. Iar atunci va face orice ca sa te satisfaca.

Pozitia „lemn”
Cele mai plictisitoare femei pentru barbati sunt insa cele care nu fac nimic in pat, ci doar asteapta sa fie penetrate. Fii activa si preia initiava, arata-i ca esti o leoiaca in dormitor si sexul pentru tine este o adevarata arta.

Refuzul de a incerca noutati
Nu fi monotona in pat si nu refuza niciodata sa aduci ceva nou in viata ta sexuala. Un joc erotic, un striptease, o jucarie sexuala sau orice alt fetis care iti trece prin cap este bine-venit pentru iubitul tau. Il vei surprinde placut si te va dori si mai tare.

blank