IT&C, Stiri

HTC One Mini va fi lansat peste două săptămâni

Compania taiwaneză HTC se pregăteşte să lanseze noile din cadrul seriei „One” cel mai apropiat model care urmează să apară fiind „Mini”.

HTC-HomeLaunch-Gallery-23

Se pare că HTC One Mini va sosi în următoarele 2 săptămâni, la timp pentru a se duela cu Samsung Galaxy S4 Mini, deja prezent pe piaţă, relatează portalul mobilissimo.ro. Apoi, în luna septembrie, îţi va face intrarea HTC One Max, versiunea phablet a celebrului terminal taiwanez. Tot în septembrie, la IFA 2013, Samsung îl va prezenta pe Galaxy Note 3, deci HTC doreşte să propună un rival şi pe acea zonă.

Specificaţiile lui One Mini au fost dezvăluite prin intermediul unui benchmark, GFXBench, rezultând că terminalul va avea un procesor Snapdragon 400 dual-core tactat la 1,4 GHz şi un GPU Adreno 305. Un nou test realizat pe plaftforma „Antutu” dezvăluie dimensiunea şi rezoluţia ecranului, un panou HD de 4,3 inci, şi câteva detalii despre modulele foto ale device-ului. Acesta se pare că va beneficia de o cameră de 4 MP cu tehnologie Ultrapixel, poate chiar aceeaşi de pe fratele mai mare, şi o cameră frontală de 1,6 MP.

blank