Life, Stiri

Horoscopul de duminică

Ce-ţi rezervă astrele pentru această zi?!

berbec_15358700

 Nativa din Balanţă reuşeşte să îi bine dispună pe toţi cei din jurul ei. Citeşte previziunile astrelor pentru această duminică şi află ce ţi-au pregătit în materie de sănătate, dragoste sau bani.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Astăzi reuşeşti să îi bine dispui pe toţi cei din jurul tău, fără să depui nici cel mai mic efort. Starea ta energică şi veselia de care dai dovadă îi va face pe ceilalţi să se transforme în tine. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să vă distraţi împreună.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astăzi ai suficient timp liber pentru a putea să dedici parte din el familiei tale. Nu uita că zile ca acestea sunt importante pentru cei dragi, mai ales dacă nu te văd prea des. Du-te în vizite şi cumpără cadouri!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astăzi simţi nevoia să iei legătura cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp. Faptul că aţi avut o relaţie de dragoste în trecut nu trebuie să te împiedice să fii prietenă cu el.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Astăzi vei fi în centrul atenţiei, dar există şi părţi proaste de pe urma acestui lucru. Cei din jurul tău te vor analiza atât de mult, încât vei deveni iritată şi te vei simţi sufocată. Ai grijă să nu reacţionezi impulsiv!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astăzi trebuie să faci doar ceea ce simţi pentru a avea o zi perfectă. Încearcă să te gândeşti mai mult la tine, şi mai puţin la ceilalţi, cu riscul de a pierde câţiva prieteni aparent adevăraţi. Spre seară vei avea par

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Este momentul perfect pentru a te întâlni cu o persoană importantă care ar putea să te ajute pe plan profesional. Profită de această zi liberă pentru a îmbina utilul cu plăcutul. În timp ce pui la punct detaliile unui proiect, poţi savura liniştită o băutură inedită.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viziunea ta asupra viitorului este foarte puternică astăzi. Atât de puternică încât eşti capabilă să vezi lucruri care nici măcar nu s-au petrecut încă. Profită de tenacitatea ta pentru a-ţi uşura viaţa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astăzi vei avea parte de multă atenţie din partea celor din jur, dar vor apărea şi anumite oportunităţi prin care stârneşti indivii. Eşti pregătită pentru orice propunere neaşteptată, mai ales dacă vizează lucruri total noi pentru tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astăzi simţi nevoia de ceva excitant în viaţa ta, chiar dacă acest lucru presupune discuţii în contradictoriu cu persoanele dragi ţie. Cu toate acestea, asumă-ţi riscul şi vei vedea că nu vei regreta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Astăzi trebuie să ai grijă la cumpărăturile excesive care te pot lăsa cu buzunarele goale. Chiar dacă e weekend şi ai chef de o sesiune de shopping prin mall, nu este nevoie să cheltui toţi banii de pe card. Fii precaută şi gândeşte-te la viitor.

Leu (22 iulie – 22 august)

Astăzi îţi va fi greu să explici toate ideile tale altora şi să te aştepţi ca ei să le şi priceapă. Nu fi dezamăgită dacă nu primeşti ceea ce îţi doreşti, niciodată nu vei reuşi să îi faci pe ceilalţi să gândească ca tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este o zi perfectă pentru a încerca să ai tot ce îţi doreşti. Totul este posibil astăzi, aşa că este momentul perfect pentru a-ţi reorganiza lucrurile sau pentru a experimenta ceva nou. Dacă vrei, poţi!