Life, Stiri

Horoscopul de astăzi, 16 februarie 2014

Fecioarele primesc invitaţii în oraş, iar berbecii petrec în familie

horo (2)

Astazi, Sagatatorii au intalniri cu prietenii, iar Gemenii merg la evenimente importante.

VARSATOR – Se poate sa faceti o tratatie in cinstea voastra sau a altcuiva din familie care s-a bucurat de un succes, a luat un examen, a implinit o varsta sau s-a vindecat de ceva. Ii puteti face o vizita cuiva care v-asteapta de luna trecuta, dar ati fost ocupati cu probleme de familie si-abia acum v-ati mai eliberat.

PESTI – Întalnire cu cineva care va face curte sa lucrati impreuna, poate e un job particular, dar se poate sa fie cel permanent – vedeti cum negociati. Cineva care va iubeste vrea sa va vedeti nu numai pe skype si poate scurtati cumva distantele, sa va-ntalniti in carne si oase.

BERBEC – O petrecere in familie si cu niscaiva prieteni o sa v-aduca o multumire sufleteasca, sa uitati de grija banilor, de problemele de sanatate sau cele de serviciu. Se pare c-o sa reusiti sa readuceti zambetul pe buzele alor vostri c-o sa aplanati un conflict care a scos peri albi in ultima vreme.

TAUR – Se poate sa primiti o invitatie la un spectacol, o expozitie, un targ, cu produse de care sunteti interesati si o sa va mearga la suflet totul. Un semn de viata de la cineva caruia i-ati picat cu tronc si vrea sa va cucereasca, dar se cam impiedica de indiferenta voastra.

horo (3)

GEMENI – O escapada turistica v-ar destinde, o sa v-ajute sa va recapatati interesul pentru munca, studiu, sa va pregatiti de examene si alte provocari din sfera profesionala. Se poate sa luati parte la un eveniment care sa se-ncheie cu o decernare de premii si sa luati si voi macar o mentiune, daca nu mai mult

RAC – Poate le faceti o vizita nasilor, finilor, pare sa fie o nevoie interioara de a vi-i apropia pe cei de care v-ati legat prin fire nevazute. Poate va face cinste cineva care trece printr-un moment fericit, printr-o pasa de generozitate.

LEU – O sa contribuiti si voi cu cate ceva la o masa festiva, poate va-ntalniti cu prietenii la o agapa si fiecare aduce cate ceva sau le-ntindeti o mana de ajutor unor cunostinte. O invitatie la o cina romantica, la un film, un spectacol, e cineva care vrea cu tot dinadinsul sa va cucereasca.

FECIOARA – O veste care sa va dea sperante ca vine acea persoana care inseamna enorm pentru voi si o sa uitati de tristete, de singuratate, o sa fie o comunicare sufleteasca fara cuvinte. Se poate sa primiti un cadou, sa vina cineva in vizita sau sa acceptati invitatia in oras, la un suc sau la patinoar.

BALANTA – O sa faceti un gest de noblete, sa-i chemati pe niste prieteni pe la voi si sa consolidati o relatie, sa va fiti, poate, de ajutor unii altora. Se poate regla foarte usor relatia sentimentala, numai sa vreti si daca vedeti bunavointa, dovezi de dragoste si partea fiintei iubite.

SCORPION – E posibil sa bateti cale lunga pana la niste prieteni sau rude care sarbatoresc ceva, boteaza un copilas, pare sa fie un moment festiv de la care n-ati vrea sa lipsiti. Poate aveti succes la cumparaturi si luati ceva mai ieftin si de care au nevoie copiii vostri sau poate va duceti intr-o vizita.

SAGETATOR – O puteti porni la drum si sa va-ntoarceti diseara, dupa intrevederea cu cineva care conteaza pentru voi, in care v-oti fi pus mari sperante. O reuniune cu prieteni, poate si cu colegii care vor sa va cinstiti c-ati repurtat un succes cu ecouri impresionante.

CAPRICORN – E posibil sa va vedeti cu cineva care vine de la mare distanta si dupa o perioada lunga de absenta si sa va luati un angajament fata de aceasta persoana. Poate va luati o revansa fata de cineva care v-a ajutat in fel si chip si n-ati apucat sa-i intoarceti gestul.