Life, Stiri

Horoscop. Trei femei fatale ale zodiacului

Sunt senzuale, sexy şi atrag atenţia oriunde ar fi. Sunt foarte conştiente de şarmul lor şi exercită o atracţie irezistibilă faţă de celălalt sex.

mama_lui_gerard_butler_adora_madalina_ghenea_vezi_pentru_lupta_cele_mai_importante_femei_din_viata_actorului_190558_00687800Femeia Scorpion

Sarmul femeii scorpion este definitia sex apealului. Aerul sau misterios ii face pe ceilalti sa se intrebe: „Oare ce ascunde?” Acest aer misterios ii starneste foarte tare pe barbati, ei vor vrea sa descopere ce se ascunde sub privirea ei senzuala. Femeia Scorpion se afla sub influenta planetei Pluto, planeta transformarilor… Femeia Scorpion se reinventeaza tot timpul, ceea ce o face sa fie tot timpul atragatoare si incitanta.

Femeia Scorpion are un aspect fizic placut, o anume delicatete a miscarilor care tradeaza acelasi mister atractiv. Femeia Scorpion este mult captivata de latura mistica a vietii, ceea ce este de asemenea foarte incitant pentru celalalt sex.

Femeia scorpion este o adevarata vrajitoare!

Femeia Leu

Femeia Leu este foarte exotica prin tot ceea ce exprima. Este colorata, plina de viata, dinamica. Isi cunoaste foarte bine calitatile. O femie din Zodia Leu va iesi in orice circumstanta in evidenta.

Femeia Leu degaja o energie incredibila. Nu este de mirare, doar Soarele este cel care guverneaza aceasta zodie a succesului. Leoaicele nu au neaparat o frumusete clasica, dar atractivitatea pe care o exercita este devastatoare. Ele cuceresc prin zambetul lor, prin modul cum te privesc si siguranta de sine. Stralucesc oriunde s-ar afla, stiu sa fie feminine si sa foloseasca cu maiestrie limbajul filtrului.

femeia scorpion 2Tocmai din aceste motive, femeile din Zodia Leului sunt absolut irezistibile. Temperamentul lor nestatornic, mereu energic este irezistibil pentru partener.

Femeile din Zodia Taurului sunt patronate de senzuala Venus. Aceste femei sunt foarte conectate la instinctele lor, sunt sentimentale si sunt constiente de atractivitatea trupului lor. Le place sa se imbrace cu bun gust si sunt atrase de zona artelor.

Femeia Taur

Femeile din aceasta zodie sunt o combinatie surprinzatoare de putere interioara si vulnerabilitate. Au un suflet bun, atent, in acelasi timp sunt foarte sexy. Ele stiu ceea ce isi doresc si construiesc cu atentie si rabdare drumul pentru a ajunge la acel ceva. Aceste femei cunosc puterea cuvintelor si le folosesc cu gentilete.

Sunt persoane foarte creative, te vrajesc cu sarmul lor si lasa o impresie memorabila celor din jurul lor. Femeile Taur sunt increzatoare in senzualitatea lor si in puterea de atractie pe care o exercita si de aceea stiu ca nici un barbat nu le poate rezista. (I.S.)