Leu – Nu vei avea o dispoziţie prea bună în această perioadă, aşa că nu e de mirare dacă te vei plânge din orice. Chiar dacă nu vei întâmpina o problemă reală de sănătate, cu siguranţă vei avea tu grijă să le inventezi. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri că nu suferi de nimic şi să laşi victimizarea deoparte!
horoscop
Fecioara – E posibil ca în această săptămână să îţi provoci de una singură nervi şi să îţi strici buna dispoziţie.
Te crezi cu mult superioară celorlalţi, însă cineva te va pune la punct în aceste câteva zile. Nu îţi va pica deloc bine, ba chiar îţi va păta imaginea în faţa tuturor.
 
Balanta – Nu te afli într-o formă fizică prea bună în această săptămână, faptul că ai un program dezorganizat îşi va pune amprenta asupra organismului tău. Fă tot ce poţi pentru sănătatea ta, altfel vei avea multe regrete în viitor!
 
Scorpion – Dacă fizic stai foarte bine, psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Încearcă să îţi controlezi mai mult emoţiile pentru că vei avea tot tu de suferit într-un final. Încearcă să nu te implici în certurile altora şi nu pune la suflet ceea ce nu te priveşte!
 
Sagetator – Încearcă să te poţi cât mai natural, altfel stresul de a încerca să împaci pe toată lumea te va marca negativ. Nu te îngrijora prea mult de ceea ce cred alţii despre tine, cu cât îţi arăţi adevărata ta faţă, cu atât vei avea mai mulţi simpatizanţi.
 
 
Capricorn – În această perioadă ai tendinţa de a exagera în tot ce faci, aşa că să nu te prindă mirarea dacă oboseala pune stăpânire pe tine. Încearcă să adopţi un stil de viaţa echilibrat ţi îţi organizezi mai bine sarcinile în decursul unei zile!
 
Varsator – E posibil ca excesele alimentare, dar şi un program haotic de masă să îţi dea organismul peste cap în această perioadă. Încearcă să nu ignori semnalele de alarmă şi să iei măsuri din prima clip. Dacă acţionezi iresponsabil există riscul ca situaţia să se agraveze galopant.
 
 
Pesti – E posibil să ai unele probleme de sănătate, însă abia în această perioadă să le descoperi. Nu te juca cu asta, poate fi mai grav decât crezi. Inima şi stomacul îţi sunt sensibile şi pot fi în pericol dacă nu ai mai multă grijă de tine!
 
 
Berbec – Îţi place să te implici în tot felul de activităţi îndrăzneţe în această perioadă, de aceea există risc crescut de accidentări. Dacă mergi la munte, cu siguranţă nu opta pentru cele mai periculoase aventuri, ci mai degrabă optează pentru moderaţie!
 
Taur – Stresul pe care îl simţi zi de zi cu privire la imaginea ta faţă de cei dragi te vor obosi în această perioadă.
 Ajungi în poziţia în care uiţi de tine şi te ocupi doar de familie, iar acest lucru se va vedea cu ochiul liber doar uitându-te la fizicul tău. 
 
Gemeni – Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă durerile de cap nu te vor lăsa liniştită dacă stai ţi asculţi la tot ce se vorbeşte despre tine în jur. Încearcă să nu îţi mai pese atât de mult de aparenţe, mai ales dacă vorbele rele vin de la persoane care nu contează pentru tine.
 
Rac – Încearcă să te cunoşti mai bine şi să îţi dai seama ce vrei de la viaţă. Dacă îţi cunoşti clar aşteptările şi nu te abaţi de la planurile tale, cu siguranţă vei putea trăi liniştit şi frumos. Nu îţi cauza singură probleme, indiferent de natura lor, ci caută să duci un stil de viaţă echilibrat!