Featured, Life

Horoscop 30 septembrie 2018: Timpul care se scurge nu e în favoarea ta!

Horoscop 30 septembrie 2018. Berbec

Ai un mare vis în minte dar parcă nu-l mai poţi păstra doar pentru tine. Începi să-l împărtăşeşti cu alţii şi vei descoperi atâţia oameni care au aceleaşi vise. Dacă v-aţi uni forţele, fiecare cu ce ştie mai bine, aţi putea grăbi momentul mult aşteptat al împlinirii visului. Ascultă părerile celor din jur, schimbaţi opinii, împărtăşiţi fiecare din experienţa proprie, pentru că fiecare are câteva ponturi bune pe care le-ar putea folosi şi alţii.

Horoscop 30 septembrie 2018. Taur

Ca să ajungi cel la care visezi să devii într-o zi, trebuie să porneşti într-o călătorie. Destinaţia poate nu e încă foarte precisă, ştii doar că există un traseu de parcurs până acolo. Eşti dispus să porneşti în această călătorie cu interes, cu dorinţă de e evolua, de a deveni mai bun, totul e să ai curajul să iei bilet la trenul cel mai adecvat pentru dorinţele tale. Trenul e deja în gară? Atunci e şi mai bine, semn că ţi-ai stabilit deja un parcurs şi nu mai e nevoie decât să pleci la drum.

Horoscop 30 septembrie 2018. Gemeni

Te simţi blocat într-un punct mort şi nimic nu se mai mişcă, dar norocul tău e că dai exact peste persoanele ce pot face din nou căruţa împotmolită să meargă. Apelează la ei cu încredere, chiar dacă e un ajutor amical sau un serviciu plătit unor specialişti, pentru că ai nevoie de această intervenţie. Singur nu poţi trece peste acest hop, ci baţi pasul pe loc la nesfârşit, dar dacă baţi la uşa potrivită, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ţi inima în dinţi şi cere ajutor!

Horoscop 30 septembrie 2018. Rac

Eşti vesel şi te bucuri de tot ceea ce vezi şi îţi încântă inima. Dragostea este una din preocupările preferate ale acestei zile şi faci tot posibilul să fii mereu în compania persoanei iubite care te răsfaţă, pur şi simplu, de atâta afecţiune. Spiritul jucăuş care încă te cuprinde are totuşi şi o latură superficială, şi anume te face să te comporţi ca un adolescent în relaţia cu sexul opus, încât faci declaraţii de dragoste fără consistenţă, doar de dragul iubirii.

Horoscop 30 septembrie 2018. Leu

Prea te laşi dominat de influenţele negative din jurul tău, când tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta să treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu alţii, tu eşti tu, ştii cel mai bine pe ce te poţi baza, or ceilalţi te privesc ca şi cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine. Capul sus şi scoate la lumină ceea ce deţii şi ceea ce ştii, pentru că asta contează cel mai mult acum.

Horoscop 30 septembrie 2018. Fecioară

 

Nu poţi continua o poveste de iubire în acelaşi mod ca până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relaţiei voastre. Poate s-a instalat monotonia şi plictiseala, poate simţi un blocaj în comunicarea cu persoana iubită, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu. O iniţiativă venită de la unul din parteneri ar fi de bun augur, ca atare propune-i ceva partenerului care să vă scoată pe amândoi din zona ternă în care nimic interesant nu se mai întâmpla.

Horoscop 30 septembrie 2018. Balanţă

Timpul care se scurge nu e în favoarea ta şi regreţi acum, privind înapoi, că nu ai intervenit mai devreme. S-ar fi cerut un gest mai prompt din partea ta, dar ai tot stat şi ai căutat nod în papură, ceea ce a consumat mari resurse de timp din partea ta. Acum se pare că e prea târziu să mai intervii, ocazia a cam trecut pe lângă tine, dar e o lecţie bună pentru tine să nu mai stai atât de gânduri atunci când ţi se oferă o şansă rară.

Horoscop 30 septembrie 2018. Scorpion

Îţi convine de minune atmosfera calmă care se lasă peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou în atenţie. Ocupă-te de o serie de lucruri banale care tot aştepta la rând, dar după ce le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că, dintr-o dată, se eliberează lista ta de sarcini, lăsând loc pentru multe alte preocupări interesante. Fă un efort să termini acele aspecte minore de care până acum nu aveai chef să te ocupi, pentru că vei şterge dintr-un foc un şir lung de mărunţişuri care se tot aglomerau. Scapi de ele şi răsufli uşurat!

Horoscop 30 septembrie 2018. Săgetător

Pregăteşti o călătorie ce va avea loc cândva în perioada următoare, dar plecarea respectivă implică o întreagă serie de sarcini premergătoare pe care nu le poţi amâna. Ori o zi liberă înseamnă de fapt o altă zi întreagă de muncă în avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate să meargă de minune, dar cu cât eşti mai prudent şi mai organizat dinainte, cu atât călătoria în sine se va desfăşura mai bine, deci nu lăsa nimic fără să-l treci în revistă.

Horoscop 30 septembrie 2018. Capricorn

Eşti foarte preocupat de lumea largă, citeşti cu aviditate, eşti curios să descoperi lucruri din toate colţurile lumii. E bine să te laşi purtat de această dorinţă maximă de cunoaştere, pentru că ziua de azi seamănă perfect cu un curs intensiv la şcoala vieţii la care vei primi o mulţime de răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Intră în contact cu cât mai multă lume, dialoghează, navighează pe internet, extinde-ţi orizonturile prin legătura directă cu oamenii, cât mai diverşi şi din direcţii cât mai diferite.

Horoscop 30 septembrie 2018. Vărsător

Cine se aseamănă se adună, spune o vorbă, şi acelaşi lucru simţi şi tu azi în legătură cu omul care te completează în tot ce faci. Priveşte la cel din faţa ta, pentru că devine un fel de oglindă a propriei tale identităţi. Ori semănaţi grozav de mult în unele privinţe, ori el descrie de fapt cum te comporţi şi tu, cum eşti şi tu, chiar dacă îţi arată o imagine care îţi place sau nu.

Horoscop 30 septembrie 2018. Peşti

Cea mai mare preocupare a zilei e traiul liniştit în căminul perfect. Dacă încă nu ai un loc al tău pe care să-l numeşti acasă, ai şansa de a face planuri mari în acest sens. Visezi cu ochii deschişi şi îţi imaginezi cum ar fi casa ta de poveste! Continuă să laşi fantezia să zboare în voie, creează mental un decor ideal în care te vezi trăind, pentru că unele vise chiar se împlinesc!

 

blank