Horia Brenciu
Life

Horia Brenciu se reprofilează: Interpretul a intrat, recent, în pielea detectivului

Pandemia a adus schimbări în viața artiștilor. Mulți dintre ei au fost nevoiți să se reprofileze. Se pare că Horia Brenciu și-a mai găsit o ocupație, care îl salvează într-o perioadă de criză.

Horia Brenciu nu mai cântă?

Horia Brenciu vrea să cucerească YouTube-ul. Interpretul lansează un podcast. În cadrul acestuia, cântărețul va discuta cu mai multe celebrități și va încerca să afle secretele acestora.

Horia Brenciu se implică în mai multe proiecte. Interpretul a intrat, recent, în pielea detectivului în emisiunea „Masked Singer România”. Artistul nu se oprește și pornește un proiect nou.

Podcastul artistului se numește „Lucruri simple” și cuprinde mai multe interviuri cu nume sonore din România.

„Toată viaţa am dat interviuri, am dat sute de interviuri. Pentru asta a trebuit să vorbesc mult, foarte mult. Până acum! De acum încolo voi învăţa să tac! Să tac şi să ascult poveşti. De ce? Pentru că începem podcastul. Podcastul meu: Lucruri simple”, a anunțat Horia Brenciu, într-un promo.

Podcastul a debutat cu participarea Adelei Popescu. Actrița a fost prima vedetă care a apărut pe platoul de filmare. Aceasta a venit însoțită de Radu Vâlcan.

„Eu nu voiam doar să fac un simplu dialog cu cineva, să-l pun în fața camerei și să îl întreb ce mai faci, cum a fost adolescența, copilăria ta, a trecut o oră jumătate de discuție, am pus clipul pe Youtube și gata. Pentru mine adevărata motivație a podcastului este să îl surprind plăcut pe cel din fața mea. Dacă el se bucură apoi se pot bucura mai departe și cei care văd momentul”, a explicat Horia Brenciu, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.