Life, Stiri

Halloween 2014: Iata unde poti petrece in Bucuresti!

In aceasta seara bucurestenii vor iesi sa petreaca de Halloween, cea mai infricosatoare noapte din an. Acestia se pot distra alaturi de vrajitoare, varcolaci, vampiri sau alte creaturi ale noptii care au iesit sa bantuies strazile, in cautarea unor suflete nevinovate. Totodata, aceasta sarbatoare nu-i uita nici pe copii, cei mici avand posibilitatea sa participe la cateva activitati „infricosatoare”.

Halloween-2014--Iata-unde-poti-petrece-in-Bucuresti-

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” organizeaza, vineri, de la ora 17.30 Atelierul de sculptat dovleci, unde copiii cu varsta intre 8 si 14 ani sunt invitati sa-si foloseasca iscusinta, fantezia si inventivitatea.

Cei care doresc sa petreaca noaptea de Halloween la teatru pot mege sa vada piesa „Midnight chat with Sylvia Plath”, la Teatrul Mignon.

In centrele comerciale din Bucuresti, copiii se vor putea intalni cu unele dintre cele mai inspaimantatoare personaje si vor avea sansa de a participa la activitati specifice sarbatorii de Halloween.

La Cinemateca Eforie, vineri, de la ora 21.00, va avea loc un „maraton horror”, pretul unui bilet fiind de 10 lei. Astfel, Cinemateca Eforie continua, cu ocazia sarbatorii de Halloween, o traditie de cativa ani, printr-un maraton de opere clasice ale genului horror. Anul acesta, selectia se axeaza pe tema invaziei si pe laitmotivul terorii, cuprizand o serie de filme ce au redefinit aceste notiuni in cinema. Cinefilii vor putea urmari „Invazia jefuitorilor de trupuri/ Invasion of the Body Snatchers”, „Noaptea mortilor vii/ Night of the Living Dead”, „Dementia 13” si „Rosu intens/ Profondo rosso”.

Nici pentru iubitorii de muzica, sarbatoarea de Halloween nu va trece neobservata. Astfel, trupa Cargo prezinta, pe 30 octombrie, la Arenele Romane din Bucuresti, evenimentul „Noaptea Vrajitoarelor”, un show spectaculos de sunet si lumini, unde publicul este invitat sa „intampine spiritele” de Halloween. Alaturi de trupa Cargo, pe scena vor urca mai multi invitati speciali.

De asemenea, pe 31 octombrie, de la ora 21.00, la La Scena, bucurestenii vor fi intampinati de sperietori, corbi, zmei si alte personaje fantastice. Conditia este ca publicul sa vina costumat.

Music Club pregateste foarte multe surprize pentru seara de Halloween. Distractia va fi asigurata de Special Guest Orchestra, o formatie care se adreseaza oamenilor cu chef de distractie. Orchestra este formata din artisti care vin fiecare din alte proiecte muzicale de renume national si international, precum Mirel Cumpanas – chitara, Cristian Pup – clape, Diana Ganea – chitara, Andrada Cumpanas – voce, Iolanda Moldoveanu – voce, Florian Rus – voce, Marius Lung „Ursu” – bass, Norbert Tobias – tobe, Laurentiu Moise – trompeta, Adrian Cojocaru – trombon, Dragos Mocanescu – saxofon, Cristian Cucu – trompeta.

Totodata, clubul Mojo organizeaza si anul acesta o petrecere de Halloween. De la ora 22.00, se vor deschide „portile iadului”, iar Omul cu Sobolani va da drumul petrecerii. De altfel, se vor vota cele mai tari costume de Halloween.

blank