Halloween-ul ar putea fi un motiv foarte bun, pentru aceia care au timp şi îşi permit, să petreacă câteva zile în afara graniţelor ţării, până în vacanţa de Sărbători. Agenţiile de turism nu au pachete concepute strict pentru acestă sărbătoare importată de la americani, dar au în schimb city break-uri care se încadrează pefect în perioada respectivă.

sexyhalloweencostumes1465x418_28142300

Cum Hallowen-ul este pe 31 octombrie, petrecerile au loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, prilejul perfect pentru a evada câteva zile în străinătate. Cei care sunt curioşi dacă italienii sărbătoresc Halloween-ul sau cum sărbătoresc pot da o fugă pînă la Veneţia, o destinaţie care merită să fie vizitată tot timpul anului, indiferent dacă este sărbătoare sau nu.

Cea mai ieftină excursie la Veneţia, potrivit vola.ro, în perioada 31 octombrie-3 noiembrie 2014, în prioada Hallloween-ului, costă 383 de euro. Pachetul include transportul cu avionul şi 3 nopţi de cazare cu mic dejun. Cea mai scumpă soluţie de Halloween la Veneţia costă 657 de euro de persoană şi include 3 nopţi de cazare cu mic dejun şi transport cu avionul.

Halloween la Istanbul

Cel mai scump city break în perioada sărbătorii de Halloween la Istanbul costă 783 de euro de persoană şi include transport cu avionul, 3 nopţi de cazare. Cea mai ieftină vacanţă la Istanbul costă 292 de euro de persoană şi include transport cu avionul, 3 noţi de cazare cu mic dejun.

Sărbătoarea morţilor la spanioli

Barcelona este cunoscută ca şi oraşul lui Gaudi şi al operelor sale fascinante. Străzile medievale din Bari Gotic, clădirile moderniste din Eixample, plajele animate tot timpul anului, celebra La Rambla pulsând, toate formează un monument în sine care aşteaptă să fie descoperit, indiferent dacă este Halloween sau nu. Potrivit vola.ro, cea mai scumpă minivacanţă la Barcelona, în perioada 31 octombrie-3 noiembrie, cu 3 nopţi de cazare, fără masă, dar cu avionul, costă 696 de euro. Cea mai ieftină minivacanţă costă 341 de euro de persoană şi include doar cazarea şi transportul cu avionul.

Haloween la Londra

Cei care sunt curioşi să vadă cum petrec englezii de Halloween în Londra pot cumpăra cea mai ieftină minivacanţă de patru zile, 3 nopţi de cazare, cu 407 euro. Turistul obţine pentru aceşti bani transportul cu avionul, cazarea, precum şi mic dejun. Cel mai scump city break la Londra ajunge la 773 de euro de persoană şi include doar cazare şi transport cu avionul.

Citeste si...
Tradiții și obiceiuri de HALLOWEEN. Cum este sărbătorit în toare colțurile lumii