Showbiz, Stiri

Giulia se pune rău cu Biserica sau o provoacă pe stilista Iulia Albu?!

Uite ce rochie cu icoane a purtat în club!

media_138261752869724200

 Giulia a starnit controverse in cadrul unui eveniment ce a avut loc miercuri seara intr-un club din Capitala! Solista a fost in centrul atentiei, ba chiar a fost si una dintre cele mai comentate prezente feminine din cauza rochiei pe care a imbracat-o: avea imprimate niste icoane.

Desi ea s-a simtit chiar bine in pielea ei si sustine ca a fost in pas cu moda, reprezentantii bisericii ortodoxe nu sunt de aceeasi parere! “Aici nu poate fi vorba despre un pacat… nu stim ce a fost in capul ei, probabil a dorit sa fie in pas cu moda. Insa pot spune ca e totusi indecent sa imbraci la club o rochie cu icoane. Imagini cu Sfinti, Iisus Hristos, Maica Domnului nu sunt de pus pe haine ca sa mergi in club. Ganditi-va cate controverse poate starni… Ea pune haina in cui si se roaga la ea? Nu cred. E o indecenta ceea ce a facut si nu se poate privi cu ochi buni. Tinerii sper sa nu o copieze, ar fi bine ca aceasta aparitie a ei sa fie trecuta cu vederea, sa se uite repede”, a declarat o fata bisericeasca.

Oare Giulia vrea sa creeze valva in jurul ei pentru ca se pregateste de lansarea videoclipului piesei „My Life”?

Ori poate o provoacă din nou pe Iulia Albu, fashionista care mereu a criticat-o pentru alegerea ţinutelor. Ar fi culmea ca de data aceasta Giulia să fie lăudată de Iulia Albu! 

blank