Oana
Showbiz

Gina Matache vorbește despre divorţul fiicei sale, Oana: Trebuie să ne învățăm lecțiile

În primăvara acestui an, Oana Matache, sora Deliei, a divorțat de soțul ei, iar noua ei relatie cu Radu Siffredi a stârnit numeroase controverse. Acum, mama artistei rupe tăcerea și explică ce a simţit în acel moment.

Gina Matache rupe tăcerea. În primăvara acestui an, despărțirea lui Oana Matache de fostul soț Răzvan Mihaeț a făcut valuri mari în showbizul românesc. Sora Deliei și fostul partener au divorțat. Însă, la scurt timp, aceasta a fost surprinsă alături de noul iubit.

Gina Matache, mama celor două artiste, a făcut o serie de postări controversate în mediul online cu privire la Radu Sifferdi, noul iubit al Oanei.

Oana

Gina Matache îşi face griji pentru nepoţi

„M-am regăsit în ipostaza mamei mele când am divorțat eu, care a făcut tam-tam și întreba de ce. Așa eram eu acum. Prima dată când a auzit mama a fost un șoc pentru că la noi nimeni din neam nu divorțase. Mi-a spus că rămân singură cu copiii. După ani de zile, m-am revăzut în aceeași ipostază. Era o chestie cu repetiție. I-am spus să aibă grijă cu copiii”, a explicat Gina Matache, la WOWnews.

Gina Matache spune acum că ar fi trebuit să privească lucruri poate într-un mod diferit, tocmai pentru că fiecare om are lecțiile sale de învățat în viața.

„Nu a fost vorba de răsfăț, a fost doar modul în care înțelegeam eu ulterior viața de după 90. Când a divorțat retrăiam momentele că după am zis: măi, da nebună sunt!(…) Trebuie să ne învățăm lecțiile pentru că nimic nu se întâmplă fără să ai ceva de învățat de acolo. Probabil că trebuia să treacă prin divorțul acesta ca să învețe o lecție. Nu știu ce o mai fi de rezolvat și ce ne rezervă viața”, a mărturisit Gina Matache.

„Pe Oana nu prea am strunit-o. Și acum am reproșuri, Delia mi-a reproșat că toată viața am controlat-o.(…) După 90, când s-a deschis lumea, au fost alte vremuri și pe Oana nu am atins-o cu un deget. Iar din partea cealaltă eram bombardată: dar mie mi-ai făcut, mi-ai dres și pe ea de ce nu?!”

blank