Life, Stiri

Ghid complet pentru sexul anal!

Conform unui studiu, un sfert din cuplurile heterosexuale au facut sex anal. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceasta forma de act sexual.

media_140861812804175900

Sexul anal este unul dintre cele mai mari subiecte tabu care exista. In timp ce multe persoane sunt cel putin curioase sa-l incerce, altele sunt curioase sa il incerce.

Pentru te putea bucura de sexul anal, trebuie sa ai o ideea despre ceea ce faci si trebuie sa comunici foarte bine cu partenerul tau. 

Nu exista niciun mod corect in care sa incepi sa explorezi acest tip de sex, asa ca este recomandat sa incepi cu ceva mai putin ambitios ca un penis. Poti incerca intai cu un deget.

Atunci cand decizi sa incerci, spune-i sa te penetreze usor. Cele mai multe cupluri sunt de acord ca, pentru a face sex anal, trebuie sa fie exitati ambii parteneri. Si aminteste-ti intotdeauna sa folosesti mult lubrifiant.

Spre deosebile de vagin, anusul nu se auto-lubrifiaza. Daca nu exista alunecare, poti faci mici rupturi care provoaca durere si infectii si incurajeaza transmiterea bolilor. Foloeste prezervativ si lubrifiant si ar trebui sa fii in regula. Aminteste-ti intotdeauna ca poti introduce penisul in anul dupa ce a fost in vagin, insa niciodata in sens invers.

Jucariile sexuale pot face ca experienta sa fie mai placuta. Siliconul este cel mai bun material pentru jucarii sexuale, asa ca ai grija sa-ti alege unele de calitate. Incepe cu jucarii sexuale mici. 

Nu exista o pozitie ideala, insa tu ar trebui sa ai controlul. Pozitia misionarului este cea mai buna pentru ca iti permite sa controlezi adancimea penetrarii. Doggie-Style ofera o stimulare a punctului G.