Frumoasa Antonia si Alex Velea au devenit parinti la finalul anului 2014, iar de atunci viata lor s-a schimbat radical, centrul universului fiind baietelul lor nascut din marea lor dragoste.Gestul-impresionant-pe-care-il-face-fiul-Antoniei-si-al-lui-Alex-Velea

Micutul Dominic are acum deja opt luni si a adus numai lumina in viata celor doi, care par ca se iubesc mai mult ca niciodata. Si cum ambii parinti sunt artisti, baietelul are cariera scrisa in stele, sau cel putin asa  spune chiar tatal sau, care i-a descoperit deja primele semne ca fiul are inclinatii artistice.


Nu mai dureaza mult si Antonia va fi, in sfarsit, despartita legal de Vincenzo Castellano, sotul ei, asa incat sa se poata casatori in voie cu Alex Velea, dar si sa il boteze pe cel mic. „Asteptam sa rezolve Antonia cu divortul si apoi vom vedea cum vom face si cu botezul lui Dominic. Divortul are legatura cu botezul pentru ca trebuie ca lucrurile sa intre in normalitate. Pe noi nu ne deranjeaza atat de tare ca nu suntem casatoriti inca. Suntem oricum o familie”, a declarat Alex pentru ziarulring.ro.


Chiar daca au deja doi copii, pe Dominic, dar si pe Maya, fiica Antoniei cu italianul Vincenzo Castellano, cei doi artisti nu se opresc aici. „Avem deja o fetita (Maya, n.r.), dar ne mai dorim inca o fetita si un baiat”, a declarat Velea. Cat despre baietelul lor, Alex Velea este foarte optimist. Cantaretul e convins ca va avea o cariera in industria muzicala: „Dominic gangureste deja, incearca sa zica mama, tata sau mai degraba o combinatie intre cele doua cuvinte.

In mod sigur, prima data va spune mama, desi incercam sa stam cu el in egala masura… Imi doresc sa ne calce pe urme, dar daca isi va dori altceva, il vom sustine. Dar deja traieste intr-un mediu artistic, astfel incat sunt convins ca o sa cante. Ne-am dat seama ca are calitati. Desi e foarte mic, aplauda si o face pe ritm, nu oricum”.

Citeste si...
Dezvăluiri cu Gina Pistol din Playboy. A înnebunit o întreagă echipă de fotbal