Gambia
Life

Gambia, paradisul pensionarelor aflate în căutare de iubiți tineri

Gambia a devenit un paradis pentru pensionare, care se bucură de petreceri fabuloase alături de localnicii tineri.

Poate că există „povești de groază” despre bărbații din Gambia, care profită de femei doar pentru o masă caldă, dar din ce în ce mai multe bătrânici întorc situația în favoarea lor.

Bine ați venit în Gambiabia (n. r. gran – prescurtarea de la „grannie” – bunică), paradisul Africii de Vest pentru pensionarii britanici care fac petrecerile din Magaluf (n. r. faimoasă stațiune turistică de pe insula Mallorca) să pară banale.
Gambia
Juratul emisiunii „Bake Off”, Prue Leith, a declarat recent că această țară este un „adevărat Tinder pentru bătrâni”, după ce a fost șocată, în timpul unei vacanțe alături de soțul ei, de numărul mare al „femeilor din Europa care se plimbă de mână cu tineri frumoși din Gambia”.

„Scream”, continuarea celei mai de succes francize horror, revine pe marile ecrane

Savvy Jackie Simpson, în vârstă de 62 de ani, povestește cum a avut 15 iubiți în Gambia pe parcursul a șapte ani, dar nu le-a dat niciun ban.

„Trebuie să fii atent,” avertizează ea. „Arată ei bine, dar nu sunt de încredere. Au impresia că ‘bătrân înseamnă plin de bani’. Pentru mine este doar un pic de distracție, nu le văd ca fiind relații reale. Merg de două ori pe an acolo cu prietenele mele. Bărbații englezi sunt cam vulgari, dar cei pe care i-am întâlnit în Gambia au fost romantici”, a explicat ea

Jackie povestește despre una dintre vacanțele petrecută alături de sora ei, Julie Ramsey, de 60 de ani, și alte trei prietene: „Ne place muzica reggae, iar de cele mai multe ori petrecem până la 5 dimineața!”

„Visul Tinder” pentru pensionare

Julie a mărturisit: „Mă văd de aproape trei ani cu un bărbat de 36 de ani din Gambia. Dar nu este o relație propriu-zisă. Nu mă vizitează în Anglia și nici nu ne vom căsători. I-am spus că nu am agonisit nimic.”

Pentru femeile de o anumită vârstă, care ar putea simți că au devenit invizibile pentru bărbații din Marea Britanie, Gambia poate părea într-adevăr „Visul Tinder”, a mai adăugat Prue Leith.

Într-adevăr, în calitate de turist european este imposibil să mergi pe plajă fără fi cerută în căsătorie, complimentată sau fără a ți se oferi „adevărata experiența din Gambia” – ceea ce înseamnă sex. În timp ce unora le oferă mai multă încredere în ele, totuși, Gambia are și o parte negativă.

Anul trecut, avocatul Lamin Ceesay, din Gambia, a fost contactat de sute de britanici devastați, care au căutat sfaturi după ce relațiile lor s-au destrămat, iar ei au rămas ruinați din punct de vedere financiar.

Avocatul a declarat că „astfel de tineri sunt peste tot și reprezintă o problemă pentru industria turistică”. „Ei se implică în astfel de relații doar pentru a ajunge în Marea Britanie. Dacă își dau seama că nu pot face asta, atunci încearcă să obțină altfel de lucruri – o mașină, o casă sau o sumă de bani lunară”, a adăugat el.