International, Stiri

Gabriela Spanic are probleme mari de sănătate în urma otrăvirii

Actriţa venezueleană nu-şi revine după tentativa de asasinat din urmă cu trei ani

24-gabriela-spanic-064-chicasybikinis_01_bfdabb5c50

Coşmarul pare că nu se mai termină pentru actriţa venezueleană Gabriela Spanic, 39 de ani, care în urmă cu trei ani a fost otrăvită, aparent de fosta ei asistentă personală, Maria Celeste Fernandez. Atunci au avut de suferit atât diva, cât şi fiul ei şi mama, toţi rămânând cu sechele grave ale intoxicaţiei cu sulfat de amoniu.

Credea că nu o să scape cu viaţă în 2010, când ea, fiul ei de câţiva anişori, dar şi mama ei au ajuns la spital mai mult morţi decât vii, dar Gabriela Spanic şi ai ei au reuşit să supravieţuiască otrăvii ingerate din mâncare şi lichide timp de mai multe luni.

Recent, diva venezueleană a mărturisit că, din păcate, sănătatea ei e foarte şubredă din cauza sulfatului de amoniu care i-a afectat organele, în principal plămânii şi ficatul. Aceştia nu mai funcţionează la parametrii normali fiind deterioraţi ireversibil.

“Unul din plămâni e inutil şi respiră foarte greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susţinut cu vitamine şi tratamente, dar îmbunătăţirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel şi mama mea. Iar fiul meu de cinci ani are imunitatea la pământ, fiind mai mereu bolnav”, a mărturisit tristă “Usurpardora”.

Între timp, femeia care a otrăvit-o a ieşit din puşcărie şi trăieşte bine mersi în Mexic.

 

 

blank