Life

Fusta cu neoane, noul trend in moda

A sosit momentul sa uitam de fustele simple si banale. La moda sunt acum cele cu neoane, iar fusta mini cu leduri este cel mai nou trend printre tinere. 
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=B0MCSPnXOV0]
Aceasta a fost creata de un japonez, care i-a pus numele Hikaru. Fusta seamana mai degraba cu o veioza si lumineaza picioarele purtatoarei in mai multe culori la fiecare miscare. Una dintre membrele site-ului Reddit a devenit rapid fanul acestei fuste care are incorporate leduri colorate, insa modelul Hikaru nu era tocmai ceea ce isi dorea.„Problema mea cu design acestei fuste este ca este aprinderea si schimbarea culorilor ledurilor este conditionata de miscare iar stilul tutu al fustei este mai degraba potrivit pentru o fetita de 8 ani sau cel putin o fi potrivit pentru japoneze”, a scris ea.
 
Asa ca tanara a decis sa modifice designul fustei si sa il adapteze si pentru cele care iubesc denimul, spre exemplu. Asa a aparut fusta de blugi scurta cat palma, dar cu leduri pe dedesubt care pot fi controlate de la catarama, prin intermediul unei aplicatii.