Fuego
Showbiz

Fuego a făcut marele anunţ despre nuntă! Ce planuri şi-a făcut iubitul cântăreţ: Am lăsat mereu…

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Dacă toată lumea i-a urmărit parcursul profesional, nu mulți știu de ce acesta nu s-a căsătorit până în acest moment.

Fuego, sau Paul Ciprian Surugiu cum este numele lui din buletin, este unul dintre artiștii consacrați și apreciați din România. El a ales să fie mereu discret în ceea ce privește viața sentimentală. Mulți s-au întrebat, poate, de ce nu a fost căsătorit până acum. Artistul a dezvăluit, însă, care este motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului.

Până la cei aproape 47 de ani, artistul nu a fost căsătorit. Chiar dacă nu și-a făcut un țel din asta, cântărețul este deschis unui astfel de pas important.

Fuego preferă să lase viaţă să îl surprindă

„Eu nu mi-am planificat niciodată viața în etape clare, concrete și-am lăsat-o mereu să mă surprindă. Cu atât mai puțin o voi face acum.

Dacă sunt sănătos, viața are o mulțime de momente interesante pregătite pentru mine, fără a face eu ceva în mod firesc în această privință!”, a declarat Fuego.

Trebuie menționat că artistul a avut mai multe relații de lungă durată, iar una dintre legăturile importante din viața cântărețului a fost cea cu Ana Maria Ciaușu. În urmă cu mai bine de 10 ani, cei doi formau un cuplu și toată lumea se aștepta ca aceștia să facă pasul cel mare.

Fuego și Ana Maria Ciaușu s-au iubit timp de patru ani și aveau planuri mari de viitor. Cei doi își doreau copii împreună, însă soarta a avut alte planuri pentru ei.

Femeia cu care a fost la un pas să se căsătorească

Din păcate, femeia a pierdut două sarcini în timpul relației. Deși la momentul respectiv toată lumea credea că se vor căsători, aceștia au decis să o apuce pe drumuri separate. Ei au rămas în relații foarte bune.

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.

Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, declara Ana Maria Ciaușu, într-un interviu acordat la un moment dat la TV.

blank