Descoperă câteva dintre secretele de înfrumuseţare ale supermodelelor din întreaga lume şi învaţă să le foloseşti trucurile. Iată cum îşi îngrijesc tenul cinci supermoele:

339831l-581x0-w-610f097d

Camila Alves
Modelul brazilian Camila Alves, soţia actorului Matthew McConaughey, arată impecabil, iar tenul său măsliniu radiază permanent de sănătate. Deşi are trei copii împreună cu celebrul actor, Camila se menţine într-o formă excelentă. Secretul părului său strălucitor şi al pielii sănătoase este piureul de avocado, pe care îl foloseşte ca pe o mască de câteva ori pe săptămână.

Hana Soukupova
Modelul de origine cehă, Hana Soukupova, foloseşte masca cu albuş de ou pentru a-şi menţine pielea suplă. Albuşul de ou conţine proteine şi oligoelemente extrem de benefice pentru ten. Hidratează, închide porii şi previne apariţia ridurilor.

931576l-581x0-w-08bc834b

Doutzen Kroes
Pentru supermodelul olandez Doutzen Kroes, frumuseţea tenului vine din interior. Aceasta bea în fiecare dimineaţa trei tipuri diferite de smoothie, pe bază de suc de grepfrut, lămâie şi portocală, în care adaugă pulbere de alge verzi. De asemenea, Doutzen este de părere că demachierea riguroasă seară de seară este cheia unui ten frumos şi sănătos.

Miranda Kerr
Uleiul organic din măceşe este trucul folosit de Miranda pentru a-şi menţine tenul sănătos, hidratat şi pentru a preveni apariţia ridurilor. “Folosesc cu regularitate uleiul de măceşe de la Kora Organics (brandul său de cosmetice). Îl aplic în fiecare seară pe tenul curat, deoarece este bogat în antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali”, dezvăluie supermodelul.

973880l-581x0-w-43e70f26

Adriana Lima
Supermodelulul cu trăsături angelice are un truc inedit de înfrumuseţare: foloseşte apă de cocos pentru a-şi hidrata pielea. Apa de cocos este conţinutul lichid al nucilor de cocos. Poate fi băută, dar o poţi folosi şi pentru a o pulveriza pe piele, pentru o hidratare intensă. Găseşti apă de cocos în magazinele cu produse naturiste.