Actualitate, Stiri

Firea: Îi solicit lui Iohannis să ceară parlamentarilor ACL să voteze amnistia pentru mame şi pensionari

Senatorul PSD Gabriela Firea îi solicită liderului PNL Klaus Iohannis să le ceară parlamentarilor ACL să voteze amnistia pentru mame şi pensionari.

gabriela_firea_a_demisionat_din_psd_18470833_01963500

“Consider scandalos faptul că, nici până la acest moment, nu există o poziție oficială a domnului Iohannis cu privire la amnistia pentru mame și pensionari. Reamintesc faptul că, într-un gest de dispreț maxim față de zeci de mii de mame și pensionari, parlamentarii ACL s-au retras săptămâna trecută de la votul din Senat, blocând un proiect atât de necesar.

Observ că domnul Iohannis, care vrea să fie președintele acestor mame și pensionari, are timp să lanseze filme proaste, dar nu are timp să le ceară colegilor săi din PNL și PDL să voteze proiectul amintit.

Noi, cei din coaliția de guvernare vom vota acest proiect săptămâna viitoare, dar în lipsa unei reacții a prezidențiabilului ACL, care să ceară acest lucru și parlamentarilor liberali și democrat-liberali, nu putem concluziona decât că domnul Iohannis este absolut indiferent la problemele mamelor și pensionarilor. Tocmai această indiferență, tipica regimului Băsescu și adepților săi, care până acum se manifestă și la domnul Klaus Werner Iohannis în mod repetat și cu cinism maxim, arată de ce acesta nu trebuie să fie președintele României”, se arată într-un comunicat de presă.