Life

FineStore: Nu lăsa ofertele de Black Friday să-ți scape! Mii de produse au în continuare prețuri mici

Dacă ai ratat reducerile de Black Friday de anul acesta, FineStore are o veste bună pentru tine! Până la sfârșitul lunii te poți bucura de prețuri mici la peste 2000 de produse 100% originale! Ai livrare rapidă și gratuită, cât și un concurs pe gustul tău!

Cum prețurile mici ale celui mai mare magazin online de băuturi din țară au devenit, de Black Friday, și mai mici, chiar și cu 50%, acum este momentul oportun să profiți de oferta specială, mai ales că stocurile sunt limitate! În plus, intri automat în concurs, dacă în coșul tău de cumpărături se regăsesc unul sau mai multe produse marcate cu eticheta Verde la Black Friday! Poți fi câștigătorul unuia dintre cele 20 vouchere în valoare de 500 lei fiecare pe care FineStore le oferă clienților de Black Friday!

Experiențe de neuitat la prețuri de neratat

De la cadouri pentru cei dragi până la pregătirile necesare la orice vizită în luna decembrie, o sticlă de băutură fină face întotdeauna o impresie bună.

Oferta de Black Friday include branduri renumite, de la aromele unice italiene Bottega până la Jack Daniels Honey dulce ca în Tennese sau coniacul franțuzesc Remy Martin.

Pe FineStore.ro găsești speciale și pentru sau whisky, precum Kamiki și Nucky Thompson, rom AH Riise, licoare complexă şi elegantă în toate etapele de degustare, Matusalem, caracterizat de o textură catifelată şi un profil aromatic sofisticat, dar și Dictador.

 

Prețuri bune are FineStore și pentru tequila Padre Azul și Clase Azul, licoare pur și simplu adorată de cei care ştiu să aprecieze rafinamentul atunci când îl întâlnesc, dar și pentru diferite sortimente de vodkă, precum Crystal Head, Mont Blanc Vodka și AU Vodka, care captivează simţurile cu un gust mai mult decât special.

 

Pregătește-te pentru a da startul petrecerilor cu vin Bruno Vespa și Masi, șampanie Gosset, prosecco Foss Marai, vin spumant Canevel, gin G’Vine Floraison, cu arome fine de flori, struguri albi, ghimbir şi citrice, evidenţiate de o bază dulceagă, sau coniac Frapin ori lichioruri catifelate precum Mozart, care oferă un răsfăț aromatic absolut, Shanky’s Whip, ce abundă în note de caramele cu unt și condiment, și Tequila Rose.

Nu știi ce să alegi dintre atâtea licori deosebite? Poți oricând să ceri un sfat specialiștilor FineStore, fie la telefon, pentru comenzi online, fie față în față, dacă treci pragul magazinului fizic, din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti.

La orice comandă pe FineStore.ro beneficiezi de livrare rapidă pe tot teritoriul țării și chiar gratuită, dacă valoarea coșului tău de cumpărături depășește 199 de lei. Alătură-te și tu celor peste de 500.00 de clienți ai celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România care știu deja că FineStore are prețuri bune!

blank