Lasconi
Actualitate

Fiica Elenei Lasconi provoacă noi controverse. Mesajul cu care și-a început anul

Oana Lasconi a intrat în vizorul opiniei publice după scandalul cu mama sa, Elena Lasconi, primarul orașului Cîmpulung. Ieșirea nervoasă pe care a avut-o după ce a aflat că aceasta a votat la referendumul pentru familia tradițională i-a adus notorietate,

Elena Lasconi a fost contestată de propria fiică, Oana, în momentul în care și-a declarat susținerea pentru familia tradițională. Pînă în luna noiembrie, nimeni nu știa cine este Oana Lasconi. Tânăra a atras atenția după ce a avut o ieșire nervoasă, la adresa mamei sale, pe o rețea de socializare. Scandalul izbucnit atunci, i-a adus notorietate, la pachet cu reproșurile celor deranjați de reacțiile sale.

Între timp, ecourile conflictului fiică-mamă s-au estompat, iar tânăra a revenit în conul de umbră. Elena Lasconi a pierdut primul loc pe lista de candidați la europarlamentare din partea USR. Fiica sa, însă, revine, însă, în atenție cu un nou mesaj controversat.

Lasconi

Elena Lasconi, atacată de propria fiică

Oana Lasconi revine în atenție cu un nou mesaj, postat pe o rețea de socializare, menit să stârnească alte controverse. Ea s-a declarat bisexuală și mîndră de acest lucru. Evident, tânăra a dat de gustul publicității și dorește să profite. Fiica primăriței din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, se dezice, însă, de comunitatea LGBTQ+ pe care o susținea.

„Începând de azi nu mai sunt un aliat LGBTQ+ aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate. Aș zice pansexuală, dar nu-mi place steagul atât de mult. Putem să alegem”, a scris Oana pe Instagram.

În trecut, fiica Elenei Lasconi se declara „regină bi mândră, o eco-socialistă, o mamă de plante, veterană în gaming și o muziciană și scriitoare aspirantă”.

Scandalul provocat de Oana 

Anul trecut, fiica primăriței USR s-a declarat „dezgustată” după ce mama ei a spus că a votat „Da” la Referendumul pentru familia tradițională din 2018. Este vorba despre propunerea de modificare a Constituției prin care familia urma să fie definită ca uniunea civilă dintre un bărbat și o femeie.

Primărița din Câmpulung a fost întrebată într-o emisiune de televiziune dacă susţine căsătoriile între persoane de acelaşi sex.


„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a răspuns ea.

Mesajul postat de Oana Lasconi

Citește și  Pensiile militare, impozitate cu 85%. Se pare că PSD și PNL s-au pus de acord să voteze

Lasconi

Declarațiile pe care le-a făcut au provocat o ieșire nervoasă din partea fiicei sale. Oana Lasconi locuiește în Franța și, până de curând se declara, membră a comunității LGBTQ+.

„Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin din niciun punct de vedere, din acest moment. Vă mulțumesc”, spunea, la vremea respectivă fiica Elenei Lasconi.

blank