Life, Stiri

Fetele astea se plictisesc rău de tot la şcoală!

Tot mai multe eleve din Timişoara ajung la spital după jocuri sexuale

60585326

Medicii din Timisoara sunt solicitati tot mai des de adolescenti si chiar preadolescenti care dobandesc rani destul de grave la sani sau in zona organelor genitale, dupa jocuri sexuale.

Un medic timisorean a declarat pentru exclusivtm.ro ca saptamanal ajung la spital fete cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani, cu leziuni provocate de muscaturi la sani.

Se pare ca in timpul contactelor sexuale fetele sunt muscate prea tare de partenerii lor, care cred ca astfel le provoaca placere mai mare.

Insa, in loc de placere, tinerele se aleg doar cu rani pana la sange. Ultimul caz – cel al unei tinere de 15 ani – s-a inregistrat in cursul acestei saptamani. O eleva a ajuns la spital, iar medicul i-a stabilit diagnosticul: “plaga muscata om sanul stang”.

Un medic de la Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara a declarat ca are astfel de cazuri in fiecare luna, intr-o luna inregistrandu-se un varf, cu sase cazuri.

Acelasi medic a spus ca au fost si tinere, dar si tineri, care au venit la spital cu leziuni provocate de muscaturi in zonele intime. (I.G.)