Life

Femeile au stabilit ce marime prefera. Afla si tu!

 2 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

Un studiu realizat de oamenii de stiinta a scos la iveala raspunsul la raspunsul la unul dintre subiectele de discutie din intreaga lume si anume, ce marime ar trebui sa aiba un penis acceptabil?

Astfel, in urma studiului, s-a ajuns la concluzia ca femeia obisnuita prefera un penis care este putin mai mare ca media generala si crede ca nu conteaza marimea intr-o relatie pe termen lung.2569241

Pentru studiu, oamenii de stiinta de la Universitatea California, Los Angeles, si Universitatea din New Mexico au folosit o imprimanta 3D pentru a scoate 33 de marimi de penis. Acestea erau bazate pe variatiile de marime ale penisului erect al barbatului american: 15 centimetri lungime si 12 centimetri circumferinta.

Cercetatorii au dorit sa afle si care erau preferintele de marime pentru o aventura de o noapte si pentru o relatie pe termen lung. Cele 75 de femei care au participat la studiu au fost rugat sa aleaga penisul ideal pentru fiecare dintre cele doua situatii.

Studiul a descoperit ca marimea este mai importanta doar in cazul aventurilor de o noapte, doamnele au ales o lungime de 16,3 cm, cu o circumferinta de 12,7 cm, iar intr-o relatie pe termen lung, marimea a fost de 16 cm si circumferinta de 12,2 cm.

blank