Life, Stiri

Fanteziile sexuale ale femeilor

Top 5 fantezii, decodificate

femeie sexy

Sunt sau nu normale fanteziile sexuale ale femeilor? Si daca sunt normale, oare ce dezvaluie ele despre cele care le au? Orice femeie are propriile fantezii sexuale. Fie ca este vorba despre sexul cu un star tv sau chiar o partida de sex cu o alta femeie, aproape nimic din ce-ti trece prin cap nu este prea scandalos sau gresit. Iar in cazul fanteziilor sexuale nimic n-ar trebui sa-ti ingradeasca imaginatia. Si chiar daca ai fantezii cu vecinul de la 2 asta nu inseamna ca vei profita de prima ocazie si ca-ti vei insela sotul cu el. Dimpotriva! Fanteziile sexuale folosite in mod constructiv chiar iti pot imbunatati relatia de cuplu pentru ca astfel se alunga monotonia din dormitor. Iata cateva dintre cele mai comune fantezii sexuale precum si decodificarea lor de catre specialistii de la Redbook.

Sex cu un alt barbat (de obicei el este o celebritate). Daca ai astfel de fantezii nu inseamna neaparat ca nu esti satisfacuta de viata ta sexuala, doar ca esti excitata de noi experiente si, bineinteles, de un barbat superb.

Menage a trois In cazul in care te imaginezi alaturi de 2 barbati, doresti sa fii adorata. Iar daca te gandesti la o alta femeie alaturi de voi doi, de fapt ti se pare foarte sexy ideea ca si alte femei sunt atrase de barbatul tau.

Dominare Aceasta fantezie iti permite sa te implici in activitati sexuale ce par tabu, fara sa te simti vinovata. Acum te vezi lipsita de control si, uneori, asta face lucrurile sa fie si mai interesante si mult mai excitante.

Sexul cu o femeie Nu, asta nu inseamna in mod necesar ca iti pui sub semnul intrebarii sexualitatea. De fapt demonstreaza ca apreciezi cat de sexy sunt femeile si ca ai mintea deschisa cand este vorba despre placere.

Sex cu iubitul tau Este cea mai intalnita fantezie la femei. De obicei fantezia este mult mai excitanta decat realitatea, este de fapt o retraire a perioadei din luna de miere. Si, pur si simplu, inseamna ca sexul cu partenerul te excita. Ce lucru grozav!