Showbiz, Stiri

Fanele stau la coadă pentru un autograf Smiley

Smiley: “Am reuşit să fac tot ce mi-am propus”

smiley

Unul dintre cei mai populari cântăreţi este iubit în fiecare colţ al ţării şi are admiratori în stare de orice pentru un autograf. “Îmi amintesc de nişte fane care au dormit în holul unui hotel, pentru ca dimineaţa să aibă un autograf”, povesteşte Smiley.

Cântăreţ şi producător, artistul se bucură că a reuşit să pătrundă şi pe piaţa internaţională: “Atât eu, cât şi gaşca de la Hahaha Production colaborăm cu artişti din toată lumea. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte, aşa că… muncim cu drag şi spor… Şi cu răbdare!”. Îşi doreşte să colaboreze cu oameni cu alte viziuni, cu alte păreri, ca să poată evolua, să se poată perfecţiona în calitate de compozitor şi de producător.

Piesa lui “Dead man walking” e în topuri atât în România, cât şi în Grecia, Bulgaria şi chiar Turcia. “Piesa s-a licenţiat în toată Europa. Deocamdată există o întârziere de lansare, dar urmează în toamnă să fie auzită în toate ţările în care a fost semnată. Am primit şi oferte de turneu, doar că sunt prins cu filmările de la “Românii au talent” şi “Vocea Romaniei”, plus o grămadă de concerte în ţară. Romania comes first!”, a mai spus Smiley, într-un interviu acordat revistei Libertatea pentru femei.

Dar ce este cel mai important lucru în viaţa lui? Să-şi împlinească visele. “Până acum, Slavă Domnului, am reuşit tot ce mi-am propus să fac. Cea mai mare dorinţă a mea este să trăiesc frumos, să am o viaţă plină şi să nu trăiesc degeaba pe pământul ăsta”. (I.G.)