Life

Fa-ti timp pentru sex

Exista o etapa in viata cand ai timp pentru orice, numai pentru sex nu: dupa program la sala, apoi prajituri pentru cei mici, sa nu uiti de rufe si…mai era ceva, dar esti prea obosita ca sa-ti mai amintesti.poza 1

In “secolul vitezei” ai nevoie de un orar chiar si pentru sex. Da! Suna sinistru, dar fara un program bine stabilit risti sa pierzi controlul, sa-ti distrugi casnicia si sa uiti de tine ca femeie, de sexualitatea ta.

Stiu, te intrebi deja daca un orar nu ar face altceva decat sa instaureze monotonia pentru vesnicie in dormitorul tau? Poti fi surprinsa, dar o astfel de solutie este mai degraba cheia spre reinventarea si intinerirea relatiei tale.

  1. Vorbeste franc cu iubitul tau

Daca faceti sex de trei ori pe luna si ti-ai dori sa se intample macar de trei ori pe saptamana, marturiseste-i. Discutati despre ce merge bine si ce trebuie corectat: fiti onesti unul cu celalalt si, de comun acord, stabiliti un program concret.

  1. Organizeaza un calendar

La inceputul lunii ganditi-va care sunt proiectele ce trebuie finalizate, care sunt obligatiile casnice si bifati timpul liber ce poate fi folosit pentru sex.

  1. Fii realista

Ia in considerare toate angajamentele, inclusiv orarul copiilor pentru a determina exact (nu in linii mari) momentele cu adevarat libere. Gaseste acele ore libere pentru care nu exista riscul unei amanari – prima regula peste care nu trebuie sa treci este aceea de a nu anula programarile pentru sex.

  1. Nu neglija dimineata

Daca seara adormi imediat cum asezi capul pe perna, seteaza alarma putin mai devreme (un somn cu 30 minute mai putin nu dauneaza) de dimineata – poate fi un inceput de zi fantastic, cu energie in plus.

  1. Intalniri la drum de seara

Nu toate partidele de sex programate trebuie sa fie pe fuga, pastreaza-ti macar o noapte pe luna numai pentru sotul- partenerul tau. Nu se impune un eveniment special, ai o paleta larga de posibilitati, o plimbare, o cina, un concert, vizionarea unei piese de teatru…Timp de calitate petrecut impreuna va ajuta (cand ajungeti acasa) sa intretineti relatii sexuale romantice.

  1. Indeplineste-ti fanteziile sexuale

Daca problema nu consta in cat de rar faceti sex ci cat de monoton a devenit sexul pentru voi, condimenteaza relatia cu fantezii, suficiente de doua ori pe luna (una din imaginatia lui bogata si una visata de tine).
Cu o zi inainte, lasa-l sa stie ce fantezie ai planuit, anticiparea momentului il va excita, cu siguranta.

Respecta-ti orarul cu aceeasi responsabilitate cu care iti respecti celelalte obligatii. Sigur, uneori, vei fi obosita, stresata, nervoasa, dar invata sa percepi programarile pentru sex ca angajamente serioase. Gaseste modalitati de a te destresa (bai relaxante, un pahar de vin, asculta muzica), iar daca chiar este nevoie urgenta sa anulati evenimentul intim, intr-o anumita zi, asigura-te ca il vei reprograma chiar in aceeasi zi cand il anulezi.

Cu cat iei mai in serios un astfel de program cu atat mai mult va deveni parte din viata ta pentru ca, la un moment dat, stabilrea lui va veni de la sine, din dorinta, nu din necesitate.