Life, Stiri

Există o ţară unde ai voie să îţi ucizi soţul, dar nu te poţi masturba

“Legi sexuale” ciudate din intreaga lume

showthumb_resize-2

Sexul nu este la fel peste tot pe glob. Daca in anumite locuri este perfect normal sa practici zoofilia cu animale de sex feminin, in alte locuri poti fi omorat daca privesti picioarele unei femei. Iata care sunt locurile in care poti fi pedepsit daca ai practici “extreme”.

Insula Guam: virginele nu au voie sa se marite

Femeile nu au voie sa se marite atata timp cat sunt virgine. Asa ca domnisoarele care vor sa fie mirease platesc barbati, care le „defloreaza”.

Liban: zoofilia cu femele e permisa

In Liban este reglementat sexul cu animale. Zoofilia este legala doar daca raporturile au loc femele. Sexul cu masculi este ilegal, fiind pedepsit cu moartea.

India: jucariile sexuale sunt interzise

Jucariile sexuale sunt ilegale, nu si prezervativul. O problema a aparut insa cand au fost puse in vanzare prezervativele vibratoare. Tribunalul a decis pana la urma sa le interzica, pentru ca produsul functiona cu baterii, ca o jucarie sexuala.

Bahrein: ginecologii lucreaza… in oglinda

Barbatului ii este interzis sa priveasca organele genitale ale unei femei care nu-i este sotie. Astfel, ginecologii au fost pusi intr-un impas… pe care l-au rezolvat totusi. Legea prevede ca este interzis sa privesti un vagin in mod direct. Prin urmare, doctorii folosesc oglinzi in timpul consultatiilor.

Hong Kong: crima pasionala e permisa

Crima pasionala e reglementata prin lege: daca o femeie isi gaseste barbatul in bratele altei femei, legea ii permite sa-l omoare, doar daca o face cu propriile maini. In schimb, poate utiliza orice mijloc pentru a-si ucide rivala.

Statele Unite: fara sex in ambulanta si sex oral in anumite state

In California, New Mexico, Dakota de Sud, Florida, Utah, Maryland si in Rhode Island, legea interzice sexul oral. Pedeapsa difera de la stat la stat – dar e cea mai dura in Florida, unde „delictul” e pedepsit cu 20 de ani de puscarie. In localitatea Tremonton, statul Utah, o femeie nu are voie sa faca sex cu un barbat in interiorul ambulantei. Daca o face, poate fi acuzata de delict sexual, iar poza urmeaza sa ii fie publicata in ziarul local. Pe de alta parte, daca un barbat este surprins in aceeasi ipostaza… nu pateste nimic!

Italia: „uratele” nu au voie sa faca nudism

In sudul Italiei, femeile grase, batrane sau urate nu au autorizatie sa apara „in pielea goala” la plaja. Totusi in Palermo (Sicilia) interdictia a fost ridicata. In schimb, barbatilor le este interzis sa practice nudismul, anatomia masculina fiind considerata obsecena.

China: faci inchisoare daca te uiti la picioare

In China, se acorda importanta mare picioarelor, care sunt considerate partea din corpul femeii cu cel mai inalt grad de erotism. In anumite locuri din China, este chiar interzis sa le privesti, inclusiv in timpul raportului sexual, pedeapsa fiind inchisoarea.

Indonezia: te masturbezi… iti taie capul

In Indonezia, masturbarea masculina e pedepsita cu decapitarea. Nu se mentioneaza nimic despre masturbarea feminina.