Exclusiv, Stiri

Exclusiv! I-a murit tatăl… dar lui Cristi Brancu nu prea îi pasă!

Vedeta spune că nu găseşte bilete de avion ca să revină în ţară, dar nu şi-a mai văzut părintele de… doi ani!

cristi_brancu1

Constantin Brancu, tatăl prezentatorului de la Antena Stars, a încetat din viaţă ieri, în timp ce Cristi Brancu se afla în vacanţă cu soţia, în Viena. Vedeta spune că nu a putut reveni imediat în ţară pentru că nu a găsit bilete de avion, însă de ce s-ar fi grăbit din moment ce Brancu nu a fost niciodată dornic să-şi vadă tatăl.

Bărbatul în vârstă de 75 de ani avea o stare de sănătate precară, în urmă cu trei ani acesta suferind un atac cerebral, după care a rămas cu sechele. În condiţiile astea, fiul a considerat că nu mai are rost să-l viziteze şi timp de doi ani nu a mai trecut pe la căpătâiul tatălui bolnav, potrivit unor surse expresspress.ro.

cristi-brancu-oana-turcu-viena
In Viena e mai frumos ca acasa! Tata… sa mai astepte!

În această perioadă, Constantin Brancu a fost de mai multe ori internat la Sitalul Militar, familia acestuia fiind nevoită să cheme salvarea în repetate rânduri.

Decesul bărbatului a survenit ieri, în jurul orei 15.00. Cristi Brancu a reuşit astăzi, a doua zi de la aflarea veştii, să posteze pe Facebook un mesaj: “Mulţumesc, tata!”.

Potrivit surselor noastre ar avea de ce să-i mulţumească, acum, după moarte, pentru că în timpul vieţii Cristi Brancu s-a chinuit să-i “smulgă” o casă părintelui său. Locuinţa s-ar afla în cartierul Timpuri Noi şi Cristi Brancu mereu a visat la un câştig personal, ca procent din vânzarea casei, dar tatăl său nu a vrut acest lucru. Acum, doar cu mama, sunt şanse să-şi atingă scopul, mai ales că Brancu s-ar fi ocupat şi de cheltuielile ce ţin de înmormântarea tatălui său.