Exclusiv, Interviu, Stiri

Exclusiv ! LAURENTIU DUTA CANTA SI SOLO SI CU TREI SUD EST

Laurenţiu Duţă cântă şi solo şi cu Trei Sud Est

laurentiu-dutaSolistul trupei Trei Sud Est, Laurenţiu Duţă, a declarat, într-un scurt interviu acordat exprespress.ro, că, în ciuda faptului că are un proiect solo, din când în când mai cântă şi cu formaţia lui de suflet, care l-a consacrat şi alături de care a cunoscut faima.

Am înţeles că v-aţi rupt mai demult de trei sud est şi aveţi un proiect cu o domnişoară, adică veţi cânta cu o domnişoară. Este adevărat sau este o glumă?

Proiectul meu este Laurenţiu Duţă solo, dar întotdeauna este loc de colaborări, cum a fost cea cu Andreea Bănică la melodia „shining hug” de anul trecut. Deci oricând cred că este bine venită o colaborare cu o artistă. Dă bine, zic eu, şi publicul aude doi artişti pe o piesă şi piesa devine şi mai puternică. Dar Laurenţiu Duţă cântă solo şi din când în când şi cu trei sud est. Să nu uităm că anul trecut am avut două evenimente cu trei sud est, unul la premiile Romanian Music Awards de la Craiova, şi apoi într-un mare eveniment Jack Daniels aniversar, în clubul Fratelli Bucureşti. Deci au fost două evenimente mari. Dar Trei Sud Est va participa doar la evenimente foarte mari, rar şi exclusiviste.

Da, dar înţeleg că trei sud est este viaţa ta, sau a voastră.

Da, este adevărat, trei sud est a însemnat viaţa mea şi viaţa colegilor mei timp de 11 ani. Deci putem spune că sunt destui ani, dar ce să faci, în viaţa asta nimic nu durează o veşnicie.

V-aţi gândit la un moment dat să vă reuniţi?

Păi noi deja am avut două evenimente de reunire anul trecut, dar au fost invitaţii. De fapt este impropriu spus reuniri, au fost mai mult nişte momente de remember, nişte momente de aducere aminte pentru toţi fanii noştri cărora le este dor să ne vadă împreună pe scenă. De o reunire în adevăratul sens al cuvântului, cu un nou album, un videoclip etc. încă nu s-a pus problema. Este o posibilitate pe care oricând o putem lua în calcul.

Aţi avut un turneu de mare anvergură în toată ţara, aţi bătut-o în lung şi-n lat şi aţi făcut un turneu antidrog foarte reuşit. V-aţi gândit să mai repetaţi cumva istoria asta împreună?

Ar fi fantastic! Atunciam avut parte de un band, de foarte mulţi dansatori pe scenă, de o regie, costume foarte multe, deci a fost un turneu în adevăratul sens al cuvântului. Au mai fost Animal X, Cristiana Răduţă, deci chiar a fost un turneu superreuşit şi vă daţi seama că mi-ar face plăcere.

Dar ce vă ţine pe loc? Criza financiară?

Ştiţi ce se întâmplă? Genul ăsta de evenimente de obicei nu alergi tu după ele în întâmpinare. Dacă cineva va veni, cineva cu o iniţiativă care să ne spună, băi băieţi, uite, am vrea să reedităm succesul antidrog de acum câţiva ani. Ei, atunci vă daţi seama că am răspunde pozitiv.

Deci încă sunteţi în vogă, chiar dacă nu mai aparţineţi trupei trei sud est. Înţeleg, pe de altă parte, că aveţi proiecte măreţe.

Muncesc foarte mult în special ca producător şi compozitor. Ca şi compozitor ultimele două piese pe care le-am scris sunt pentru Elena Gheorghe, „Ecou”, şi pentru Andreea Bănică, „În lipsa ta”.

Ce poţi să ne spui despre viaţa ta privată?

Viaţa mea privată este cea pe care o ştiţi probabil mulţi dintre voi, sunt căsătorit, pe soţia mea o cheamă Ianula, avem o fetiţă de cinci ani şi jumătate pe care o cheamă Lorena. Suntem un cuplu cu state vechi, cum se spune în showbiz.
Un cuplu durabil, cu un copil la mijloc.
Am o relaţie cu soţia mea de când eram adolescenţi, adică anul acesta se împlinesc 20 de ani.

Vă urez în continuare casă de piatră, să vă creşteţi copilul frumos şi fericit.
Mulţumesc.

www.expresspress.ro