Life, Stiri

Exclusiv! Declaratii soc despre scandalul din Liceul Petru Rares

Exclusiv! Declaratii soc despre scandalul din Liceul Petru Rares

blankIn Colegiul Tehnic Petru Rares, din sectorul 4, a avut loc o altercatie intre mama unei eleve de clasa a 9-a si colega acesteia.

Doua eleve de clasa a 9-a s-au luat la cearta in ora de franceza apoi una dintre ele, poreclita Barbie, a inceput sa o loveasca violent pe colega ei Diana. Situatia a degenerat in maniera in care mama batausei a sunat-o pe colega si a recurs la amenintari, mai mult, a doua zi s-a prezentat la liceu sub pretextul ca ar avea nevoie sa discute la cancelarie cu un profesor dar de fapt s-a dus sa o bata pe eleva de clasa a 9-a.
Diana, eleva batuta, a ajuns la spital in urma altercatiei cu rani grave, fiind spitalizata cu coloana fracturata si cu un hematom cerebral. In acest moment mama colegei vatamate a  ajuns sub arestul politistilor iar liceul a demarat o ancheta interna.
Sursa din cadrul liceului declara ca scoala este bine pazita si ca femeii i s-au retinut datele din buletin la intrarea in liceu de catre bodiguarzi si ca tot acestia au intervenit sa le desparta pe cele doua, dar prea tarziu. Conform aceleiasi surse elevii sunt socati de teribila intamplare, mai ales ca liceul lor este unul bine pazit si ca toate intrarile sau iesirile sunt inregistrate iar accesul persoanelor straine este atent supravegheat fata de alte scoli unde intra oricine.

blank