agenti

Indiferent daca esti o persoana publica, un om de afaceri sau o persoana simpla careia ii este teama sa mearga pe strada, un bodyguard eficient este solutia acestor probleme. Avand in vedere pericolele din ziua de astazi prezente la fiecare pas al nostru, ne putem simti vulnerabili si astfel avem nevoie de protectie. Protectia este o necesitate astazi, dovada fiind faptul ca din ce in ce mai multi oameni apeleaza la garda de corp.

Asadar, indiferent daca mergeti la o petrecere privata, transportati o suma considerabila de bani, calatoriti foarte mult sau aveti un copil care petrece o parte din timp in cluburi, ceea ce aveti cea mai mare nevoie este o echipa de bodyguarzi care sa va ofere protectia si siguranta de care aveti nevoie.

EliteBodyGuard este o echipa de oameni profesionisti care provin din diferite institutii si care au scopul de a oferi servicii de paza privata tuturor persoanelor care au nevoie. Cu o experienta foarte vasta in acest domeniu, asigura tot timpul servicii calitative si profesioniste.

Un bodyguard va poate proteja integritatea corporala, bunurile importante pe care le detine si mai ales viata. In cazul in care intampinati vreo situatie in care sunteti in pericol dvs. sau bunurile dvs., agresorul care atenteaza la siguranta dvs. va fi imbolizat si retinut imediat. De exemplu, o persoana publica, o vedeta are mereu nevoie de protectie. Romania inca are o idee preconceputa vis-a-vis de garda de corp, crezand ca aceasta se adreseaza doar persoanelor de inalta clasa sociala. Ei bine, orice persoana poate sa beneficieze de serviciile profesionale ale celor de la Elite Body Guard.

Persoanele publice au mereu nevoie de supraveghere si protectie. Sa nu uitam de faptul ca o persoana publica este mai mereu abordata pe strada de catre oameni. Echipele de profesionisti nu se ocupa exclusiv de protectia omului pentru ca au si alte roluri, la fel de importante. De exemplu, in momentul in care sunt colaboratorii unei persoane publice, bodyguarzii sunt responsabili chiar si de cautarea locului de parcare. Vedetele nu sunt protejate doar pana la intrarea in incinta in care va avea sa se desfasoare evenimentul ci sunt urmarite si monitorizate pe toata durata evenimentului. Practic cu cat importanta pe scara publica este mai mare cu atat de accentueaza si mai mult nevoia de un bodyguard.

Elite Body Guard ies in evidenta datorita calitatii serviciilor prestate: “Clientul nostru este prioritatea noastra. Ne ocupam de toate lucrurile care ii pot provoca teama clientului, reusind de fiecare data sa ii inducem sentimentul de siguranta si protectie. Suntem foarte selectivi atunci cand vine vorba de personal. Colectivul Elite Body Guard este format din fosti luptatori, au cunostinte solide de prim ajutor medical, sunt experti in diferite tehnici de autoaparare si atac, au un aspect fizic placut si cunosc cel putin o limba cu circulatie internationala.” Pentru ca cel care iti ofera siguranta trebuie sa fie insusi emblema protectiei si a cunoasterii acestui domeniu, a restabilirii oridinii.