O cheamă Elena Ceausescu si a facut stagiu de practica in aceasta vara, la Parlament, la cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. In prezent, tânara stagiara este colaboratoarea acestuia.

media-144826633406120200Despre asemanarea cu numele sotiei dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu, Elena mărturiseşte că este vorba doar de o ironie a sorţii:

„Pe ambele bunici le chema Elena. Culme, pe sotul bunicii din partea tatalui ii chema Nicolae. Asa ca sunt nepoata Elenei si a lui Nicolae Ceasuescu”, povesteste tanara.

Nu a avut de suferit din cauza numelui, cu exceptia unor glume rautaciase la scoala. Au existat momente in care s-a gandit sa isi schimbe numele, acum insa ii face placere sa se prezinte asa si sa vada reactiile pe care le starneste. In plus ii place faptul ca toata lume retine imediat cum o cheama.

Citeste si...
Ponta recunoaște: ”M-am întâlnit cu Dragnea, i-am lăsat DEMISIA mea”

Născută in 1983, Elena este originară din Râmnicu Vâlcea, iar la 19 ani a plecat în Grecia, apoi in Londra si a revenit în tara acest an. Acum este studentă la Politehnică, ea studiind Ingineria şi Managementul Afacerilor.