Elena Băsescu, amendată chiar în prima zi de campanie electorală
Actualitate, Featured

Elena Băsescu, amendată chiar în prima zi de campanie electorală! Poliția i-a ridicat mașina de lux

Elena Băsescu a pornit cu stângul în campania electorală pentru alegerile parlamentare. În chiar prima zi de campanie electorală, Elena Băsescu a fost amendată de echipajele Poliţiei Locale, la Constanţa. Candidata PMP la Camera Deputaţilor își parcase mașina de lux neregulamentar, într-o staţie de autobuz.

Elena Băsescu se află la Constanţa în campanie electorală pentru alegerile parlamentare, în care candidează din partea PMP, prima pe listă la Camera Deputaţilor.

Chiar în prima zi de campanie, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a comis o ilegalitate: a parcat BMW-ul X6 de 90.000 euro într-o staţie de autobuz din Piaţa Tomis 3, aflată nu departe de locul unde locuieşte, în apartamentul vechi al familiei.

Maşina a fost ridicată de platforma auto chemată de Poliţia Locală şi a fost transportată prin oraş, spre locul de depozitare din zona industrială a Constanţei, de unde proprietarii îşi pot recupera autovehiculul, contra unei sume considerabile, pe lângă punctele de penalizare date de Poliţia Rutieră.

Elena Băsescu, reclamată de trecători
„Cineva a chemat Poliţia Locală pentru că maşina era parcată în staţia de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetăţean“, au precizat reprezentanţi ai Primăriei Constanţa, citați de Adevărul.

Pentru a-şi primi maşina înapoi, un constănţean are de plătit 570 lei operaţiunea făcută de Confort Urban SRL, firma municipalităţii, pentru ridicarea şi transportul la parcul auto de pe Caraiman, plus 580 lei la Poliţia Locală (plătibili în 24 ore cu reducere 50%) însemnând 4 puncte de amendă, plus 3 puncte de penalizare la permisul auto.