Showbiz, Stiri

Ea este cea mai noua asistenta TV din Romania

184 (10)

Rodica Miron a plecat in Dubai, iar Mihai Morar a ramas fara asistenta la emisiunea pe care o prezinta. Acesta a declarat ca este in cautarea unei tinere atragatoare care sa o inlocuiasca si nu a durat mult pana cand a gasit fata potrivita.

184 (5)

Au fost o multime de tinere care si-au dorit jobul de asistenta TV. Concursul a fost organizat pe pagina de Facebook, iar printre zecile de tinere a fost si Elena Marin, una dintre dansatoarele Andreei Balan.

“Elena este noua angajata RAI DA’ BUNI. Din finaliste, ea a obtinut cele mai multe like-uri in timpul emisiunii de azi. Elena, ai fost aleasa exclusiv de public. Fa-l sa fie mandru de tine!”, a scris Morar pe Facebook.

Rodica Miron e clienta falsa in Dubai

Se lauda ca a plecat sa studieze la o scoala de televiziune, dar s-a aflat ca Rodica Miron are alte indeletniciri in Dubai.
Desi vrea ca toata lumea sa creada ca doar se relaxeaza pe taram arab, fosta asistenta tv lucreaza noapte de noapte in cluburi.

Nu e nici dansatoare, nici chelnerita, ci clienta falsa. Pentru ca este noua in peisaj, Rodica este platita cu 500 de euro pentru o noapte in club, dar, pe masura ce va capata experienta, va putea sa ajunga si la 1000 pe noapte.

184 (3)