Showbiz, Stirea Zilei, Stiri

E groasă rău! Valentin Teodosiu, voice over-ul Pro Tv, a apărut într-o producţie tv de la Antena 1

La ce să se aştepte celebrul actor?! Îl dă afară Pro-ul, după modelul Willmark

Next-Star-Carina-Mihaila Valentin Teodosiu
Valentin Teodosiu „Dumnezeu” şi Carina Mihăilă

Cunoscutul actor Valentin Teodosiu a apărut aseară în emisiunea Next Star, în postura lui… Dumnezeu. E posibil să îl salveze „acoperirea” şi trustul Media Pro să susţină că era Dumnezeu, nu Willmark, pardon… Valentin Teodosiu?

will

La nici o săptămână de la concedierea ruşinoasă a cunoscutului coregraf Willmark, din postura de membru al juriului „Dansez pentru tine”, mârşăvie petrecută numai cu câteva ore înainte de transmisiunea în direct, iată că apare o altă „provocare” pentru şefii din Pache Protopopescu. Willmark ar fi fost dat afară pentru că a apărut într-o emisiune caritabilă, la Kanal D. Şi pentru că nu a respectat „contractul” cu Pro Tv – pe care nu-l avea de fapt, potrivit lui Willmark – coregraful a fost concediat… Impropriu termenul „concediat” în condiţiile în care nu avea unul. Probabil că pur şi simplu l-au luat de o aripă şi l-au dat afară, anulându-i cartela de acces.

Ei bine, aseară o altă vedetă incontestabilă a Pro-ului a călcat pe bec. Valentin Teodosiu a apărut într-o producţie a postului concurent, Antena 1, la Next Star. El era „Dumnezeu” în sceneta micuţei Carina Mihăilă. Atât de impresionantă a fost prestaţia moldovencei pistruiate, încât juriul a declarat-o câştigătoarea ediţiei.

valentin-teodosiu-447251l

Valentin Teodosiu este celebra voce a tuturor promo-urilor postului şi cel care prezintă filmele, voice-overul recognoscibil al imaginii Pro. Pentru acest job, Valentin Teodosiu declara într-un interviu că obţine 5.000 de euro, sumă fără de care n-ar fi supravieţuit ca simplu actor de teatru.

Nasol, o fi pregătit acum să supravieţuiască fără banii din presă?!

Apariţia lui Valentin Teodosiu la Antena 1 a fost de bun augur pentru micuţa poreclită „Tamara Buciuceanu Junior”. Pentru prima dată în cele şase ediţii ale celui de-al doilea sezon Next Star, competiţia nu a fost câştigată de cântăreţi, ci de o puştoaică ce îşi doreşte să devină actriţă. Carina Mihăilă are 11 ani şi vine din satul Bărticeşti, judeţul Neamţ.

„Ştiţi ce ţin eu în braţe acum? Viitorul teatrului românesc. Nici marii actori ai lumii nu fac trecerile astea. E coborâtă din poveştile lui Creangă” a spus actorul Vasile Murariu, membru în juriu. Valentin Teodosiu, partenerul de scenă al Carinei, a spus că prevede pentru câştigătoare un viitor film în care care să joace rolul principal şi să se numească „Pistruiata”. (I.G.)

 

 

blank