Showbiz, Stiri

După doi ani, Angela Gheorghiu îi critică dur pe băieţii de la Holograf

Au făcut împreună un videoclip, dar care acum nu mai este pe gustul divei

5155065-mediafax-foto-victor-ciupuliga
Angela Gheorghiu cu Dan Bittman, filmare pentru piesa „Nu mai e timp”

Soprana Angela Gheorghiu a cucerit o lume întreagă cu vocea ei, dar la caracter nu stă prea bine. Asta o ştiu toţi cei care au urmărit cum românca s-a despărţit, pe rând, de iubiţii ei. Acum, scandalul a pornit de la o înregistrare video, pe care a făcut-o în urmă cu doi ani cu trupa Holograf.

02-03-bitman_tipa_36a70dfea3

Au filmat împreună videoclipul piesei „Nu mai e timp”. Melodia şi clipul au avut succes, dar rezultatul colaborării dintre Angela Gheorghiu şi trupa Holograf nu a fost tocmai pe placul sopranei.

Artista este acum în plină campanie de promovare a celui mai recent videoclip al său, pentru piesa „Copacul” şi spune că, de această dată, totul a fost aşa cum şi-a dorit, fără reguli impuse de o formaţie. Angela Gheorghiu a făcut astfel referire la videoclipul piesei „Nu mai e timp”, despre care ea nu se declară tocmai mulţumită.

735461_600922659964200_1550375054_o_01_cf7ebf1fad

Într-un interviu, Angela Gheorghiu spune că filmările pentru videoclipul piesei „Nu mai e timp” s-au desfăşurat după concepţia şi bunul plac al membrilor trupei Holograf, iar ea s-a lăsat manipulată din prietenie. Ce urât sună!

„Că am făcut cu Holograf un clip şi eu m-am dus pur şi simplu acolo şi au făcut ce au vrut în mintea lor. Bineînţeles, nu era pe gustul meu, se înţelege. Am acceptat de prietenie, dar nu este Angela, a fost o Angela foarte, cum să spun, altruistă. Mi-a plăcut foarte mult şi mesajul, şi melodia, dar… mă rog, eu am muncit foarte mult la melodie, i-am ajutat cu sunet, cu orchestraţie. Totul e făcut de mine, în orice caz”, a spus Angela Gheorghiu, aducându-şi singură laude. Dar de ce nu o fi spus asta la timpul respectiv, pentru ca acea colaborare să iasă perfect… este de neînţeles acum!

copacul
Angela Gheorghiu, filmand pentru „Copacul”, in regia lui Bobby Paunescu

Dacă soprana şi-a declarat nemulţumirea faţă de filmarea realizată alături de Holograf, membrii trupei susţin că n-au ştiut că Angela Gheorghiu ar fi avut vreo problemă legată de clipul filmat împreună. „Mă surprind afirmaţiile Angelei Gheorghiu şi rămân cu surprinderea… Nu prea am ce să comentez, îmi pare rău dacă a fost nemultumită şi ne spune asta după doi ani. Atunci a fost foarte încântată. De fapt, ea şi-a dorit colaborarea mai mult decât noi. Dar, ştiţi cum e, Dumnezeu le aşază în pagină pe toate, fără nicio excepţie. Noi ne vedem de viaţa noastră, frumoasă, zic eu. Niciodată nu s-a pus problema ca, în vreun fel, cariera noastră să depindă de colaborarea, bună sau rea, cu Angela Gheorghiu. Cariera noastră e doar a noastră, şi cu ea, şi fără ea!”, a declarat Edi Petroşel.

 

 

blank