L-a “adoptat” pe când avea numai şapte ani

  ltz (14)

A fost “adoptat” de Gigi Becali pe cand avea numai sapte ani, crescand la echipa de juniori a Stelei. Atunci cand a aflat ca “baiatul lui” are o tumora pe creier, patronul Stelei l-a trimis pe pusti in Turcia si i-a platit tratamentele.In zadar, insa…

Inca o tragedie in fotbalul romanesc! Denis Penciu, fotbalistul de numai 20 de ani de la echipa de juniori a Stelei s-a stins astazi din viata, dupa o lupta grea cu o boala de cele mai multe ori necrutatoare, cancerul. Pe cand avea numai sapte ani, pustiul a fost adus de parintii sai la Steaua, iar antrenorii au ramas muti de uimire cand au vazut ce calitatile tehnice are “piciul”. Dupa numai cateva luni, Denis avea sa devina vedeta echipei de juniori din Ghencea, iar asta l-a adus si in fata lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera s-a atasat imediat de baiat, pe care l-a si adoptat:

ltz (2)

“Gigi tinea mult la Denis. Ii spunea “baiatul meu”. Se interesa mereu de el si spunea despre el ca va ajunge la Real Madrid. Atunci cand a aflat ca pustiul are o tumoare pe creier, Gigi a reactionat imediat. L-a trimis pe Denis la o clinica privata din Turcia si i-a platit toate tratamentele.

Medicii erau pozitivi in privinta sanselor de vindecare ale tanarului, insa nu stiu ce s-a intamplat. Cancerul fusese descoperit la timp si tratat corespunzator. Chiar daca in sufletul sau stia ca nu mai are cum sa joace fotbal, Denis inca visa la echipa nationala.

ltz (12)

Spunea ca trebuie sa munceasca mult, pentru a-si scoate familia din saracie. Visa sa le ofere o viata lipsita de greutati materiale, de grija hranei de maine. Copilul asta iubea Steaua si tinea mult la Gigi Becali. Din pacate, Dumnezeu a vrut sa il ia la el”, a declarat un apropiat al echipei din Ghencea.

Printre cei care regreta moartea lui Denis Penciu este si Edi, fiul lui Anghel Iordanescu. Acesta a transmis condoleante familiei prin intermediul unui site de socializare, marturisind ca tanarul avea sa ajunga la echipa mare intr-un viitor aproapiat, fiind urmarit atent de antrenorii Stelei pana in momentul in care s-a imbolnavit.