A sosit cea mai așteptată și îndrăgită perioadă din an: vara. Acum este momentul potrivit pentru pasiunile tale. Plimbări romantice nocturne, festivaluri, răcoarea de la munte, valurile mării – toate te așteaptă. Vara este despre tine și poate fi momentul perfect pentru a încerca experiențele pe care le-ai amânat în ultimul an. Uită de griji, iar împreună cu acea persoană specială din viața ta, lasă-te purtat de val.

Așadar, pentru că știm că îți place să fii la curent cu cele mai fresh experiențe, ți-am pregătit trei recomandări pentru momentele în care vrei să o surprinzi; trei idei de cadouri pentru ea:

Escapadă în natură

Se spune că natura este medicament pentru suflet. Departe de aglomerația și zgomotul din oraș, ieșirile de acest fel pot fi revigorante. Fie că faci rost de niște gustări și mergeți la un picnic, fie că este vorba despre o drumeție – de un lucru suntem siguri: sunetul apei care curge, firele de iarbă care se leagănă în bătaia vântului și ciripitul păsărelelor vor fi compania perfectă.

În plus, dacă asfințitul vă surprinde și vă aflați tot în mijlocul naturii – totul se poate transforma într-o plimbare nocturnă. Cel mai probabil nu va fi uitată prea curând, așa că ai grijă ca ea să fie specială. În final, scopul este ca fiecare să se simtă bine și să fie relaxat.

Zborul cu balonul

Balonul cu aer cald poate fi unul dintre cele mai plăcute mijloace de a vă petrece ziua împreună. La acea înălțime veți putea vedea totul: clădirile înalte din depărtare, șoselele șerpuite, copacii și multe altele. Aproape că veți putea atinge norii care plutesc în jur. Deși vibe-ul nu poate fi descris în cuvinte cu o prea mare acuratețe – cu siguranță că panorama va vorbi de la sine.

Zborul cu balonul este acel gen de activitate cu care este imposibil să dai greș. Te va face să te îndrăgostești nu doar de persoana de lângă tine – dar de lumea întreagă. Dacă încă nu ai încercat, probabil că acum este cel mai potrivit moment în care să o faci. 

Desigur, acestea sunt doar câteva recomandări. Însă există multe alte cadouri pentru ea care pot fi memorabile. 

Oricare ar fi cadoul, important este să genereze o atmosferă plăcută – iar în acest sens, experiențele sunt mult mai eficiente decât orice alte cadouri materiale. Acestea din urmă se învechesc, experiențele niciodată.

Poligon de tragere TIR

Da, ai citit bine: poligon de tragere TIR. Pare o experiență neobișnuită pentru un cuplu. Totuși, gândește-te de câte ori ai vizionat filme polițiste și ți-ai fi dorit să fii chiar tu în mijlocul acțiunii. Vestea bună este că acum poți trăi experiența pe propria ta piele. Ai oportunitatea de a fi personajul tău favorit. De pildă, poți intra în papucii personajului principal din “The Equalizer”. 

Mai mult decât atât – o poți transforma într-o romantică experiență de cunoaștere. O astfel de activitate presupune răbdare și stăpânire de sine. Vă puteți exersa împreună aceste calități, dar și precizia. Totul într-un cadru organizat, amenajat corespunzător – în care nu îți asumi riscuri inutile.