Life, Stiri

Domnilor, aveţi grijă cine vă face cafeaua pe care o beţi!

Există o vrajă scârboasă de care nu ştiţi

cofi_01_a90e428d9b_9b960591ec

 Vrăjitoarele nu pierd timpul şi profită de nevoia de dragoste şi afecţiune a femeilor credule. O vrajă foarte scârboasă este tot mai la modă şi bărbaţii îşi riscă sănătatea din cauza ei. Află totul despre legătura dintre menstruaţie şi cafea.

Tot mai mutle femei merg la vrăjitoare pentru „a-şi lega destinul de cel al unui bărbat”. Este vorba de o vrajă populară, foarte scârboasă prin natura „ingredientelor” folosite şi, din păcate, periculoasă pentru bărbaţii care îi cad pradă.

Vraja de legat destine şi de iubire condiţionată se face numai cu sânge menstrual, adăugat ca ingredient secret în mâncarea sau băutura bărbatului iubit. Oricât de ridicol şi scârbos sună, multe femei sunt interesate să vrăjească un bărbat în acest fel şi tehnicile sau sfaturile sunt care de care mai ciudate.

De la tampoane folosite stoarse în cafea, la sânge menstrual ascuns în tocăniţă, oribila şi scârboasa vrajă nu pare să le intimideze pe femeile care apelează la farmece pentru a obţine dragostea.

Ce părere ai despre aşa-zisele „vrăji de iubire”? Crezi că adăugarea sângelui menstrual poate „lega” un bărbat prin dragoste de tine?

 

 

blank