Doliu în politică
Actualitate, Featured

Doliu în politică: Tânar politician liberal, ucis de COVID

Este doliu în politică. Tragedie la doar 40 de ani, din cauza virusului ucigaș. Tiberiu Ciul, în vârstă de 40 de ani, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică din cauza virusului ucigaș.

Doliu în politică. Un tânăr politician a decedat la 40 de ani, răpus de coronavirus
Este doliu în PNL după ce Tiberiu Ciul, directorul Societăţii de Gospodărire Comunală Arad, a decedat. Acesta a murit după mai multe zile în care a fost tratat pentru coronavirus în spital.

Tiberiu Ciul a fost internat pe data de 24 decembrie după fusese confirmat pozitiv la SARS-CoV-2 şi a dezvoltat simptomatologie asociată coronavirusului.

Bărbatul a avut test negativ pe 7 ianuarie
Potrivit doctorilor care l-au îngrijit, ultimul test PCR, efectuat în 7 ianuarie, a ieşit negativ, însă plămânii tânărului erau deja foarte afectaţi de boală.

Astfel, bărbatul s-a simţit brusc rău şi a decedat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. De câţiva ani, Tiberiu Ciul conducea Gospodărirea Comunală din Arad, o societate aflată în subordinea Primăriei Arad, iar înainte a fost director general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Comunicatul PNL Arad
”Cu multă tristețe și durere, ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost coleg și prieten, Tiberiu Nicolae Ciul. Tibi a fost colegul care mereu punea suflet în tot ceea ce făcea și mereu ne inspira prin acțiunile sale. Faptul că acesta a fost un luptător a demonstrat-o până în ultima clipă, iar pentru noi, prietenii și colegii, așa vei rămâne în amintirea noastră.

Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei sale și multă putere! Rămas bun, Tibi! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au scris colegii de la PNL Arad.

Bilanț coronavirus 10 ianuarie
Pe de altă parte, grupul de Comunicare Strategică a publicat ultimul bilanţ al pandemiei de COVID-19, iar ultimele date arată că au fost înregistrate 3.082 cazuri noi, în România, în ultimele 24 de ore, 62 decese noi și 1.065 pacienți în secțiile de ATI.

”În intervalul 09.01.2021 (10:00) – 10.01.2021 (10:00) au fost raportate 62 de decese (37 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și București.

Doi tineri, răpuși de covid, în ultimele 24 de ore
Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 ani, 2 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 7 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 19 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 21 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 11 decese la categoria de peste 80 de ani”, informează Grupul de comunicare Strategică.

blank