Actualitate, Featured

Doi pădurari, descoperiți decedați. Hoții de lemne fac ravagii

Doi pădurari de la o firmă de exploatare a lemnului au fost găsiţi decedaţi, marţi, 5 mai, în județul Sibiu.

Doi pădurari, descoperiți decedați acest incident a fost raportat ca având loc în afara localităţii Boian. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter, a declarat că „la data de 5 mai, în jurul orei 7.45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mediaş au fost sesizaţi despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localităţii Boian se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani”.

Tot în aceeași zi, „în jurul orei 10.17, poliţiştii au fost sesizaţi din nou despre faptul că, la o distanţă de aproximativ un kilometru faţă de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani”.

Din primele cercetări, arată Agerpres, a reieșit faptul că cei doi bărbaţi sunt din judeţul Botoşani şi erau angajaţi ai firmei de exploatare a lemnului care acţiona în zona cantonului din extravilanul localităţii Boian.

La o primă verificare, pe trupurile celor doi muncitori forestieri nu s-au găsit urme de violenţă.

„Decedaţii au fost preluaţi de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mediaş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.