Sport, Stiri

Dinu Gheorghe, ironic: “N-am văzut meciul, am fost la un prieten să-i repar chiuveta”

Mihai Stoica şi-a ieşit din fire, urlând în direct, la un post tv

Dinu Gheorghe (2)

Steaua a urcat pe primul loc în clasament, după meciul cu Concordia Chiajna

Steaua a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (3-0), pe Concordia Chiajna, într-un meci restanţă din etapa a III-a a Ligii I, în care la gruparea bucureşteană a debutat Lucian Sânmărtean, achiziţionat la începutul săptămânii. Golurile au fost marcate de Varela ‘9, Chipciu ’32 şi Sânmărtean ’45 (penalti) şi Râmniceanu ’60 (autogol).

Dinu Gheorghe a comentat într-un stil ironic partida Stelei, precizând că nu s-a uitat la meci deoarece “diferenţa de valoare dintre cele două echipe era prea mare”.

“Au murit la vestiar, nu pe teren. Nu mă uit la asemenea meciuri în care diferenţa de valoare este prea mare între cele două echipe. Am fost la un prieten să-i repar chiuveta care i se stricase. Am zis să mă fac şi eu instalator. Jucătorilor Chiajnei cred că le-au tremurat chiloţii ieri la antrenament, nici nu mă gndesc cum au intrat azi pe teren. Meciurile cu Dinamo şi CFR sunt importante, acolo se va vedea valoarea Stelei. Nici “U” nu cred că are şanse să plece cu puncte din Ghencea, dar probabil că vor pierde mai onorabil.” a spus Dinu Gheorghe la un post de televiziune.

În replică, surescitat, Mihai Stoica a avut o ieşire nervoasă la adresa producătorilor şi moderatorului emisiunii, Radu Naum, la care este şi el colaborator. Oficialul Stelei le-a reproşat colegilor săi că l-au sunat pe preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, după finalul meciului.

“E normal ca Digi să sune un preşedinte de club care n-a văzut meciul? Producătorul putea să-l întrebe dacă l-a văzut şi apoi să-i ceară să-l comenteze. Vreţi să vă învăţ eu cum se face presă? Domnule Naum, de ce îl sunaţi pe “Vamă”? Dinu Gheorghe în loc să-şi comenteze meciurile sale, uită că ultimele două partide am jucat împotriva Astrei şi am câştigat fără drept de apel. Cum îşi permit Ioan Niculae şi Dinu Gheorghe să vorbească numai de Steaua, nici cei de la Dinamo nu înţeleg de ce vorbesc doar de Steaua. Cum adică Steaua-Chiajna nu a fost un meci corect? Ajutaţi de arbitri au fost cei de la Astra în meciul cu noi. Nu este normal să fim atacaţi încontinuu. Abia aştept ca Dinamo să vină să joace în Ghencea. Până atunci nu vor avea replică din partea noastră, o să aibă “ignore” total. Echipa noastră a jucat un fotbal care nu s-a mai văzut în România până acum.” a urlat Mihai Stoica la Digi Sport.