Dincolo de viaţa publică, Nicuşor Dan are acasă o familie de nota 10. are o soţie care îl susţine întotdeauna, încă de când s-au cunoscut, mai exact de aproximativ 15 ani. Au împreună şi o fetiţă, pe Aheea. Micuţa nu s-a bucurat aşa de mult când a aflat că tatăl ei a devenit primar, s-a întrebat doar dacă va mai avea timp să stea acasă cu ea.

Dincolo de viaţa publică Nicuşor Dan are o familie de invidiat cuplul locuieşte cu chirie într-un apartament din Bucureşti, din sectorul 5. Primarul general al Capitalei şi-a deschis uşa şi şi-a arătat locuinţa, are o bibliotecă impresionantă, un birou mare, iar fiica lui deţine multe jucării.
Dincolo de viaţa publică Nicuşor Dan are o familie de nota 10
Dincolo de viaţa publică Nicuşor Dan are o familie de nota 10

Dacă în ultima perioadă au ieşit la iveală o mulţime detalii despre viaţa profesională şi personală a lui Nicuşor Dan, ce se ştie despre soţia lui? Mirabela Grădinaru este managerul uneia dintre cele mai mari companii auto din România şi femeia alături de care Nicuşor Dan a pus bazele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, iar apoi al partidului Uniunea Salvaţi România. Despre actualul său job nu se ştiu alte detalii, dar privind funcţia pe care o ocupă, cu siguranţă aceasta ar încasa lunar peste 1.000-2.000 de euro. Are o anumită responsabilitate, are anumite sarcini deosebite pe care un manager le poate gestiona. 

Salarii pentru persoana care lucrează în România din categoria Management este de obicei între 2.867,00 RON (salariu minim ) la 9.955,00 RON (cea mai mare medie, salariul maxim real este mai mare). Acesta este salariul total lunar, inclusiv bonusurile. Salariile variază drastic în funcţie de diferite posturi de muncă.

Mirabela Grădinaru este din Vaslui, este o moldoveancă autentică. Oraşul Vaslui va rămâne pentru totdeauna a doua sa casă, căci acolo s-a născut, acolo a copilărit şi acolo trăiesc toate persoanele dragi din viaţa ei: mama, bunicii, rudele şi foarte mulţi prieteni pe care îi vizitează ori de câte ori are ocazia, scrie click.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinaru
Povestea de dragoste dintre Mirabela şi Nicuşor a început acum 15 ani, în anul 2005. „Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentã în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte cã se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sã mã întorc acasã, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenã ce fusese plecatã cu bursã Erasmus în Franta. Am renuntat sã mã mai întorc acasã si am iesit cu mai multi prieteni. Am zis sã mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de dupã sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat acum câţiva ani Mirabela pentru jurnaliştii de la vremeanoua.ro.

În 2016, Nicuşor Dan şi Mirabela au devenit părinţi
Aheea, fetiţa lor, a venit pe lume în 2016. Tatăl a fost în culmea fericirii: „Trăiesc cea mai fericită zi din viaţă. Am devenit tatăl unei fetite minunate şi sănătoase. Mulţumesc, Mirabela, pentru bucuria uriaşă pe care mi-ai făcut-o”

Dincolo de viaţa publică Nicuşor Dan are o familie de nota 10Dincolo de viaţa publică Nicuşor Dan are o familie de nota 10

Nicuşor Dan şi Mirabela s-au căsătorit tot în 2016
“Am ales sã facem nunta dupã alegeri (este vorba despre alegerile locale din 2016) si nu înainte de campanie, pentru cã nu vrem sã transformãm acest eveniment într-un circ”, spunea pe atunci Nicuşor Dan. „Nu-mi plac lucrurile pompoase, de aceea va fi o nuntã simplã, discretã, în stilul nostru”.

Mirabela Grădinaru a afirmat atunci că ei vor să-ţi păstreze viaţa personală departe de cea publică. „Dorim sã ne pãstrãm viata personalã departe de cea publicã, sã rãmânã în intimitatea noastrã si nu pe primele pagini ale ziarelor, pentru cã, desi Nicusor Dan a ales sã devinã o persoanã publicã, la urma urmei suntem oameni liberi si nu apartinem cu totul societãtii în care trãim”.

Dincolo de viaţa publică Nicuşor Dan are o familie de nota 10Dincolo de viaţa publică Nicuşor Dan are o familie de nota 10

Mirabela Grădinaru, declaraţii despre Nicuşor Dan
Mirabela Grădinaru şi-a sprijinit soţul în campania electorală din acest an. „M-a învăţat « iubirea necondiţionată » şi, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. (…) S-au scris multe despre Nicuşor şi totuşi prea puţine, dacă este să mă gândesc la ce reprezintă Nicuşor pentru România. Nu voi face lista realizărilor lui, va las pe voi să o faceţi, dar voi scrie câteva rânduri despre ce înseamnă Nicuşor pentru familia noastră, despre bucuria de a-l avea că partener de viaţă şi tată al fetiţei noastre.

Cu Nicuşor fiecare zi este una deosebită, pentru că reuşeşte să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie şi adolescenţă atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând şah şi cărţi, cu câte o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite şi ne urcăm în măşînă, fără să ştim destinaţia finală.

Nicuşor m-a învăţat « iubirea necondiţionată » şi, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere şi pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetiţă noastră. Nicuşor îşi respectă tot timpul promisiunile, dar asta o ştim cu toţii, nu este nevoie să detaliez. Cu Nicuşor am căutat staţiuni mai puţin cunoscute turiştilor, în Grecia, până la 4 dimineaţă, am făcut matematică pe plajă în Vama Veche şi am mers la meciuri pe stadion, stand la peluza. Dar tot cu Nicuşor am căutat locuinţa, grădiniţă şi bonă pentru Aheea, sau medici, atunci când a fost cazul. Nicuşor este acel membru al familiei pe care toată lumea îl iubeşte, îl respectă şi-l apreciază, şi asta nu pentru ceea ce face el în viaţă publică, ci pentru iubirea cu care ne-nconjoară şi pentru modul în care relaţionează că fiu, frate, nepot, verişor, prieten, tată şi partener.”