Showbiz, Stiri

Din seria: gafele Biancăi Drăguşanu!

Roşcata a ajuns să citeze din idolul ei… Louis Vuitton!

Bianca

Bianca Drăguşanu o ţine din gafă în gafă în ultima perioadă. Pasionată de haine şi de accesorii scumpe, roşcata nu mai pune preţ pe detalii, iar încercarea ei de a arăta că nu este doar dotată fizic, ci şi intelectual, se sfârşeşte, aproape de fiecare dată, cu o gafă de proporţii.

De această dată, subiectul este un accesoriu Louis Vuitton, pe care Bianca l-a primit. Frumos ambalat şi însoţit de un celebru citat, darul a fost imediat „promovat” de aceasta pe pagina sa personală de Facebook.

„«Dragostea este compusă dintr-un singur suflet care locuieşte în două corpuri» L.V”, a scris Bianca Drăguşanu în dreptul fotografiei. Din cele postate de ea, reiese că citatul, care aparţine celebrului filosof al Greciei antice, Aristotel, a fost atribuit de roşcată lui Louis Vuitton.

Aşa cum era de aşteptat, gafa ei a fost imediat taxată de fani. „Şi iarăşi… cu nuca în perete! La autor să treci, te rog, ARISTOTEL, NU L.V.!!!!!!! Ştiu că lumea s-a obişnuit să fie snoabă şi nimic mai mult, dar totuşi… să dai meritele doar lui Louis Vuitton??!!!!”, i-a scris cineva.

Alt prieten virtual a fost şi mai ironic: ” Liviu Vârciu?”, i-a scris acesta.

 

 

blank