Life, Stiri

Dieta care te ajuta sa slabesti in timpul somnului

dieta somn

Spune adio dietelor drastice, deoarece acum poti slabi doar cu ajutorul somnului, fara niciun efort.

Medicul specialist in obezitate Caroline Apovian, din cadrul Boston University School of Medicine, a gasit metoda revolutionara prin care poti slabi dormind.

Slabesti miraculos inca din prima noapte

Rezultatele pe care le promite aceasta dieta sunt spectaculoase. Astfel ca, dupa prima noapte, poti da jos 900 de grame si pana la 4 kilograme in prima saptamana. Si asta nu este totul, caci pierderea in greutate va continua si in saptamanile urmatoare.

“In prima noapte veti merge la somn, iar dimineata, dupa opt ore de somn, veti observa ca ati slabit aproape un kilogram. Daca veti continua sa dormiti suficient in fiecare noapte, nu veti mai avea acea senzatie de foame. Senzatia de foame apare atunci cand nu dormim suficient, ceea ce stimuleaza secretarea hormonului asociat foamei”, a explicat doctorul Apovian pentru ABC News.

Cum functioneaza dieta?
Dieta care te scapa de kilograme in timpul somnului este una extrem de simpla. In prima zi trebuie sa consumi shake-uri lichide cu proteine, care accelereaza metabolismul peste noapte.

In urmatoarele sase zile nu trebuie decat sa adopti o dieta bogata in proteine, pentru a mentine arderea grasimilor intr-un mod constant.

Medicul Apovian sustine ca in aceste sase zile nu este interzis niciun aliment, iar legumele si fructele sunt permise in cantitati nelimitate in cazul in care apare senzatia de foame.

In functie de numarul de kilograme pe care vrei sa le dai jos, poti relua dieta in urmatoarele zile.