Dan Șucu
Showbiz

Diana Șucu, nostalgică după perioada când era prezentatoarea TV. Cum i s-a schimbat viața

Înainte de a-l întâlni pe afaceristul Dan Șucu și de a-și întemeia o familie cu acesta, Diana Șucu a fost o prezentatoare TV apreciată. Devenită femeie de afaceri, acum își amintește cu nostalgie perioada în care activa ca jurnalistă.

Dan Șucu spune că a intrat în afaceri din dorința de a face ceva pentru ea și, mai ales, din dorința de a avea mai mult timp pentru soțul și cei doi băieți ai iei, cărora le dedică o bună parte din timp.

Diana Șucu, în afaceri după căsătoria cu Dan Șucu

„Prioritățile s-au schimbat atunci când m-am căsătorit și am rămas însărcinată. Mi-am dorit să-mi dedic tot timpul meu familiei. După ce băieții au crescut și au început să meargă la grădiniță, la școală și au devenit cât de cât autonomi, mi-am dorit să fac ceva și pentru mine”, a mărturisit Diana Șucu.

Femeia de afaceri afirmă că a cochetat cu ideea de a se întoarce în televiziune, dar și-a dat seama că nu se mai regăsește în acea poveste.

Dan Șucu

Ea menționează că în presă și televiziune timpul nu îți mai aparține. Astfel că a decis să își construiască o afacere în care să nu fie constrânsă de un program strict. În prezent, este implicată în diverse proiecte atât în domeniul afacerilor, cât și în activități caritabile.

Nostalgică după vremea petrecută în televiziune
Soția lui Dan Șucu spune că perioada în care a lucrat în televiziune a fost una superbă, mărturisind că până și azi mai are momente de nostalgie.

Diana Șucu spune că și acum are emoții când se gândește la momentul în care a prezentat Cerbul de Aur.

În ceea ce privește viața de familie, aceasta spune că atât ea, cât și soțul ei, iubesc să petreacă timpul împreună acasă și ies extrem de rar în oraș sau la restaurant.

„Timpul meu este dedicat în totalitate familiei mele. Mă trezesc la 6.30 și ziua se termină undeva în jurul orei 23, întotdeauna după ce mă asigur că băieții mei sunt în pat. Asta e rutina.

Dan Șucu

Dacă diminețile sunt ale copiilor, prânzul este al lui Dan. Mâncăm împreună acasă, apoi fiecare își continuă programul din ziua respectivă. Dar întotdeauna îmi place să fiu acasă când se reîntorc copiii de la școală. Cam așa decurge o zi din viața mea”, a spus aceasta pentru viva.ro.

blank