Life, Stiri

Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru 26 februarie

Gemenii se vor simţi lipsiţi de energie, iar Capricornii îşi recapătă încrederea

horoscop_26_februarie_52380800

BERBEC – Vei fi mai decisă ca niciodată să deții controlul total asupra vieții tale. Cu toate astea, îți va lipsi probabil încrederea de sine, iar asta se va dovedi a fi o piedică pentru progresul pe plan profesional. Vei fi în măsură să găsești o soluție pentru problemele tale amoroase, pentru că vei fi dispusă să faci concesii și îți vei asculta partenerul. De asemenea, va fi o zi propice pentru a-ți face cunoștințe noi.

TAUR – Ai grijă la o capcană care ți-ar putea fi întinsă sau la o promisiune pe care cineva ți-o va face în speranța de a te înșela. Fii precaută și nu te arunca cu capul înainte în nicio privință. S-ar putea ca unele persoane să te evite și nu-ți vei da seama de ce procedează în felul acesta. Dacă nu-ți ții nervii în control, atmosfera de familie va fi tensionată.

GEMENI – Vei avea o stare de spirit proastă și o rezistență psihică scăzută: soluția este să dormi mai mult și să faci mai multă mișcare. Nu lăsa pe nimeni să-și bage coada în activitățile tale, pentru că există riscul să te încurce. Dacă ești singură, nu va fi o zi bună pentru a cunoaște pe cineva. Dacă ești implicată într-o relație, s-ar putea să te cerți seara dintr-un nimic cu partenerul tău.

RAC – Dacă ești singură, încearcă să ieși în oraș spre seară, pentru că există șanse mari să cunoști pe cineva. Dacă ai deja o relație, este posibil să-i reproșezi partenerului că dă prea mulți bani pe nimicuri. La muncă, o persoană va încerca să profite de bunătatea ta, confundând-o cu naivitate sau slăbiciune. Ține-te tare pe poziții și arat-i cine deține de fapt puterea.

LEU – Vei avea o zi foarte dificilă și ți se va părea că toată lumea conspiră împotriva ta și încearcă să-ți facă rău. Pentru a compensa asta, trebuie să fii foarte eficientă și rapidă la locul de muncă. Spre seară, vei petrece momente extrem de plăcute alături de partenerul tău, care îți vor aduce aminte de începutul relației, atunci când încă aveai fluturi în stomac.

FECIOARĂ – Te vei bucura de multă vitalitate, entuziasm și o remarcabilă încredere de sine. O persoană apropiată va avea nevoie de sfaturile tale, care se vor dovedi a fi foarte bune și la obiect. Din păcate, vei constata că relația cu iubitul tău este din ce în ce mai complicată, iar tu nu vei avea încotro și va trebui să-i ascunzi adevărul sau chiar să-l minți. După cum știi, minciuna are picioare scurte, așa că te vei afunda și mai mult în probleme dacă o apuci pe această cale.

BALANȚĂ – Ai nevoie de mai multă rapiditate, dar, aparent paradoxal, și să te grăbești mai puțin. Trebuie să-ți identifici foarte bine obiectivele profesionale și să depui eforturi pentru a le atinge. Pe plan financiar, situația ta se va îmbunătăți, probabil datorită unui noroc chior. Dacă îți place să flirtezi, va fi o zi excelentă pentru tine, pentru că vei avea posibilitate să faci asta după bunul plac.

SCORPION – Chiar și pentru nativele din Scorpion care sunt dependente cu adevărat de munca lor, viața amoroasă va fi la apogeu. Dacă ești singură, este cea mai propice perioadă pentru a întâlni pe cineva. Vei fi mai puțin preocupată de latura financiară a existenței, dar cu toate astea este posibil să ai parte de un câștig nesperat.

SĂGETĂTOR – Nu apela la prietenele tale pentru a-ți rezolva o anumită problemă financiară, chiar dacă vor fi dispuse să te ajute. Este o idee proastă să amesteci prietenia cu banii. Conjunctura astrală îți este favorabilă pe plan profesional, mai ales că ești foarte conștiincioasă și perseverentă. Pe plan amoros, vei avea parte de momente foarte plăcute.

CAPRICORN – Îți vei recăpăta încrederea de sine și certitudinile pe parcursul zilei de astăzi. Unele persoane se vor plânge de comportamentul tău, însă le vei ignora și bine vei face. Un proiect secundar pe care l-ai început cu ceva vreme în urmă este posibil să înceapă să-ți aducă beneficii. Vei avea unele dificultăți pe plan financiar, însă nimic care să te îngrijoreze cu adevărat. Iubitul tău te va scoate din sărite pentru că petrece prea mult timp la calculator.

VĂRSĂTOR – Încearcă să te relaxezi și să te odihnești mai mult. Conjunctura astrală te va predispune să visezi cu ochii deschiși și vei fi mai puțin îndrăzneață și orientată către rezultate concrete ce de obicei. Pe plan amoros, vei simți din păcate că trebuie să faci tot mai multe eforturi pentru ca relația ta să meargă, iar asta te va pune pe gânduri.

PEȘTI – În loc să treci totul prin filtrul rațiunii, vei începe să te folosești mai mult de intuiție, iar asta îți va deschide noi orizonturi. Ține-ți sub control mânia, pentru că există riscul să-ți faci cu ușurință inamici, mai ales la locul de muncă. Vei petrece clipe de calitate alături de o prietenă pe care o apreciezi mult. Iubitul tău va face un lucru care te va scoate din sărite, însă, dintr-un motiv sau altul, nu vei avea puterea să-i reproșezi nimic.