Showbiz, Stiri

Delia a lansat imnul staţiunii Mamaia, readucându-i zâmbetul lui Mazăre

Primarul Constanţei a uitat, cel puţin pentru o noapte, de DNA

 Delia

Radu Mazăre, edilul Constanţei, zâmbeşte, dar nu e zâmbetul lui, căci riscă puşcăria dacă se dovedeşte că a luat mită. El a acceptat să fie prezent, pe 1 mai, într-un club din Mamaia, la lansarea imnului staţiunii, cântat anul acesta de Delia. Pe scenă, alături de Delia, Radu Mazăre părea mai relaxat. Edilului i-a revenit zâmbetul după ce a primit un pupic de la blondina sexy.

Anul trecut, turiştii veniţi pe malul Mării Negre au ţopăit de zor pe ritmurile piesei “Viva Mamaia”, cântată de trioul Loredana Groza, Alex Velea şi Cabron. Anul acesta, a venit rândul sexoasei Delia şi al lui Speak să interpreteaze imnul oficial “A lu’ Mamaia”, piesă care a fost lansată chiar de 1 Mai, printr-o megapetrecere într-un club la malul mării.

Delia  (9)

Deşi sunt stiluri muzicale diferite, cele două “imnuri ale lui Mazăre” au ceva în comun: în versuri se pomeneşte de traficul aglomerat din staţiune, de cluburile unde se ţin paranghelii şi, fireşte, de valuri, soare, nisip şi mare. Cândva sufletul petrecerilor, Radu Mazăre părea joi seară vădit îngrijorat pentru soarta sa, căci DNA l-a luat în colimator. Numai că Delia a ştiut cum să-l facă pe edil să uite de necazuri: l-a pupat cu foc pe scenă, apoi i-a cântat piesa verii.